Golf

Woods bliže vrnitvi v zakonski jarem, kot vezi z Lindsey Vonn

Jupiter, 26. 02. 2013 07.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ameriški golfski as Tiger Woods naj bi resno razmišljal o obnovitvi zakona s Švedinjo Elin Nordegren, ki ga je zapustila zaradi dolgotrajne nezvestobe.

Ameriški mediji so se pred meseci na široko razpisali o domnevni vezi ameriške smučarske šampionke Lindsey Vonn in 14-kratnega zmagovalca major turnirjev Tigerja Woodsa, a zadnje informacije iz Združenih držav Amerike ne govorijo športnici v prid. Eden najboljših golfistov vseh časov namreč resno razmišlja o vrnitvi v zakonski jarem z nekdanjo švedsko manekenko Elin Nordegren.

Tiger Woods
Tiger Woods FOTO: Reuters

Nordegrenova, ki je zaradi dolgoletne nezvestobe športnika z otrokoma zapustila Woodsa, pa naj bi se pred vnovičnimi težavami v zakonu s športnikom zavarovala. Pripravila naj bi namreč neke vrste pogodbo, v primeru 'kršitve' le te pa bi moral Woods globoko poseči v žep in ji za nov privatni spodrsljaj odšteti blizu 200 milijonov ameriških dolarjev. Družbeni kronisti iz dežele onstran Atlantika pišejo, da je par ob zadnjem snidenju deloval zelo zaljubljeno in da resnično vse kaže na njeno vrnitev v skupen dom na Jupritru v zvezdni državi Florida.

Če navedbe Američanov držijo, potem je očitno Vonnova vseskozi govorila resnico, saj je dejala, da sta z Woodsom le dobra prijatelja.