Golf

Vonnove Tigerjeva preteklost ne skrbi

Bay Hill, 24. 03. 2013 10.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ameriška smučarska šampionka Lindsey Vonn uživa v sveži vezi z ameriškim golfskim šampionom Tigerjem Woodsom. Njegova preteklost je ne skrbi, po besedah njunih bližnjih pa sta razčistila vse kar zadeva golfistovo preteklost.

Ameriška smučarska šampionka Lindsey Vonn je dodobra zakorakala na rehabilitacijsko pot po zahtevni operaciji kolena, dodatno energijo za kar najhitrejšo vrnitev na bele strmine pa ji vliva rojak, golfski šampion Tiger Woods. Športnik, ki vodi po treh dneh turnirja v Bay Hillu, je namreč hitro osvojil njeno srce, po pričanju bližnjih prijateljev alpske šampionke pa njegova preteklost Vonnove niti približno ne zanima.

Tiger Woods ima v Bay Hillu dva udarca naskoka pred najbližjimi zasledovalci.
Tiger Woods ima v Bay Hillu dva udarca naskoka pred najbližjimi zasledovalci. FOTO: Reuters

Sploh številna varanja nekdanje soproge Elin in posteljni škandali, ki so dodobra zamajali njegov športno pot in prinesli prekinitev sodelovanja s številnimi pokrovitelji. "Tiger osrečuje Lindsey," je za magazin People dejal eden izmed prijateljev športnice in dodal: "Ne skrbi je njegova preteklost. Zaupa svojemu instinktu. V vezi se počuti zelo dobro." Po besedah tesnega prijatelja 14-kratnega zmagovalca major turnirjev pa se je športnik na temo preteklosti zelo odkrito pogovoril z alpinko.

"Odkrito sta nekajkrat govorila na temo njegove preteklosti. Pojasnil ji je svojo plat zgodbe in priznal, da je bil sam kriv za vse. Priznal je napake. Bil je odkrit do nje," je dodal prijatelj ameriškega golfista, ki se mu nasmiha nova turnirska zmaga v letošnji sezoni. Potem, ko je bil tik pred tem, da bo v vodstvu že pred drugim delom turnirja, je na 16., 17. In 18. luknji naredil bugi, tretji dan turnirja pa je eksplodiral in si pred sklepnim dejanjem priigral dva udarca naskoka pred konkurenti.