Golf

Vonnova prenehala z zavajanjem javnosti in priznala vezo z Woodsom

Miami, 19. 03. 2013 09.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ameriška smučarska šampionka Lindsey Vonn je priznala vezo z rojakom, golfskim asom Tigerjem Woodsom. Par je bil nazadnje skupaj opažen na Floridi.

Navkljub dolgotrajnemu zavračanju nečesa več od 'prijateljstva' s Tigerjem Woodsom, je tudi ameriška alpinka Lindsey Vonn popustila in javnosti sporočil, da sta par. Čeprav je dolgo tajila, iskala tisoč in en razlog s katerim bi javnost prepričala, da sta izključno dobra prijatelja, je prek twitterja sporočila: "Mislim, da ni bila velika skrivnost, toda, JA, hodim s Tigerjem Woodsom. Najina zveza se je v zadnjih nekaj mesecih iz prijateljstva razvila v nekaj več, zaradi česar sem zelo srečna. Več ne želim povedati o tem, saj bi rada, da to ostane med nama, mojo družino in tesnimi prijatelji. Hvala vam za vaše razumevanje in nadaljnjo podporo! xo LV.

Tiger Woods in Lindsey Vonn
Tiger Woods in Lindsey Vonn FOTO: Facebook

Od tam je odpotovala s privatnim letalom golfista, ki se je denimo letos na presenečenje mnogih v njeni bližini pojavil tudi v Salzburgu, kjer je ona gostovala v slovitem Hangarju 7. Vezo sta relativno uspešno skrivala vse do konca, po njunem pojavljanju na obali Floride, kjer je bivala na njegovi jahti Privacy, pa je javnost le še stežka zavajala.