Slovenija

Pevci in športniki v prvih političnih vrstah

Ljubljana, 09. 11. 2011 17.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Kristina Hacin
Komentarji
11

Obljubljali so nam kandidate, ki se bodo odločno spopadli z vedno bolj grozečo krizo in potegnili slovenski voz naprej. Ponudili so nam večinoma že nekdanje športne in pevske zvezde. Bodo res kos težki nalogi?

Obljubljali so nam kandidate, ki se bodo odločno spopadli z vedno bolj grozečo krizo in potegnili slovenski voz naprej. Ponudili so nam večinoma že nekdanje športne in pevske zvezde. Bodo res kos težki nalogi?

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Alojz Železnik 1
11. 11. 2011 12.44
Pa o Tonetu z Balona se tudi nič ne sliši, v politiki seveda... Lahko pa občudujemo njegovo veliko znanje in vsevednost na časopisnih portalih. Hvala ti Tone! Po 4. decembru pa le pojdi na zaslužene počitnice!
Tonček Balonček
10. 11. 2011 20.41
Seveda, vsi ti "športniki" so bivši. In pevci. seveda tudi. Čudno, da ne kadidira Ceuta, saj ima izkušnje, bil je že predsedniški kandidat! Pa o Zagožnu s etudi nič ne sliši, mogoče bo pa minister ali direktor logistike na MORSU spet.
rossi66
10. 11. 2011 19.03
@ Tonček Balonček10.11.2011, 09:47 -------------------------------------------... povedano, tocno tako. Kompetentni strokovnjaki ne bodo sli v politiko mesat zrak, to je popolnoma jasno! Tja se usmerijo pozornosti zeljni populisti, na ketere je strokovna sfera doslej gledala s pomilovanjem, saj enostavno niso sposobni nicesar doseci! Eden najboljsih pritrditev je primer Romane Jordan Cizelj. Njene strokovne kvalifikacije so nicne, za nekoga s tehnicnim doktoratom je njena COBISS baza objav in dosezkov naravnost smesna! Oz. za zjokati! Ampak v politiki je izjemno povzpetna saj je strokovno blefirati in mahati z rokami tam zazeljeno, cenjeno in zelo dobro placano! Kalibri, ki so uspesni v indutriji, na prostem trgu znanja in v globalni konkurenci, nimajo v politiki kaj iskati... Kar se pa "uspesnih pevcev" tice: najbolje bo, da angazirajo Tomaziclja, da bo prepeval "saj po novem letu boljse bo..."
Tonček Balonček
10. 11. 2011 12.23
Na akteri listi bo pa kandidiral Gianni Rijavec?
Tonček Balonček
10. 11. 2011 09.47
Največji problem je v tem, ker sposobni, strokovni in kompetentni ljudje nočejo v politiko. Tako je povsod po svetu. In je potem tako, da so politiki več ali manj razni čudni tipi, mešetarji in takšni, ki ne morejo uspeti s svojim delom in znanjem. Nobe dober pevec ali igralec, športnik itd. ne bo sedel v parlamentu, lepo vas prosim. ALi znanstvenik, z7dravnik, profesor. Za 3000 EUR se bo odpovedal "pridobitni dejavnosti", saj bi bil nor! Razumem Ljudmilo Novak, ki nima službe, Mariniča, ki zunaj parlamenta niam kaj početi, enako velaj za Kukovičevo, ki so jo jo dobesedno nagnali iz firme, tistega odpisanega igralca pri Zaresu ter podobne tipčke. V bistvu je parlament kadrovsko smetišče, če pa kdo zna tuj jezik, ga pa pošljejo v Bruselj, tam s ezaluži precej več, dela je pa pol manj!
kadabra
09. 11. 2011 22.33
bolš glasbeniki pa športniki k pa lopovi pa tajkuni!
alterego
09. 11. 2011 20.17
"Pevci in športniki v prvih političnih vrstah" v prvih vrstah bojo samo na slikah, na kandidatnih listah pa v "neizvoljivih" okrajih in to na mestih, ki ne vodijo v parlament! bomo videli, koliko jih bo slučajno prišlo noter, pa čeprav bojo kandidirali na favoriziranih listah...
Odpri.oci
09. 11. 2011 20.09
Vse tri "vodeče" stranke imajo na listah (sedaj, ko so si jih sploh upali objaviti) cela krdela nesposobnih nastopačev, ki bi se radi pricuzali na državno vime..... . Jankovič "kandidira" s "športniki" za polovico fuzbal tima (Bon, Vilfan, Pretnar, Bilač, Bikar), "prestopniki" (po Pahorjevo - podganami, Zanoškar, Brunskole, Klasinc, Potočnik, Župevec, Posedel, Žgajner Tavš....), propadlimi novinarji (Meršol).... in z tričetrt ljubljanske uprave (tiste, ki je MOL zapufala do onemoglosti.... sedaj pa bežijo z potapljajoče ladje kot p.....)..... Torej z takimi, katerim je denarnica važna... za Slovenijo jih pa * boli !!!! Manjka samo še Damjan Murko, pa bi bil "bolšjak" popoln !!!! . Janša "kandidira" z Ruplom, Pogačnikom, Šircljem, Kukovičevo.... torej z odpisanimi in dokazano nesposobnimi "politikanti"..... pa z vsemi dosedanjimi posranci (tudi goljuf Marinič / izpit nemščine/)..... pa še z Zverovo ženo... da ne omenimo razbijačice parlamenta.... Šobe.... pa propadlega TV voditelja (in utajevalca davkov) Stojana Auerja... brata predsednika, Vito Tuerk (izgubil cel kup ELES-ovega denarja v ENRON-u....) . Virant pa kandidira z hordo že dosedaj nepotrebnih preplačanih javnih uradnikov (morda je to njegov način "zmanjševanja javne uprave"), direktorji podjetij, ki so v njegovem mandatu pridno bogateli z posli z "njegovim" ministrstvom.... in pa priležnicami ustanovnih članov (ženi Šušteršiča in Pezdirja).... Seveda ima med "uspešnimi podjetniki" kar nekaj takih ki jim je v letu 2010 uspelo pridelati tudi do 9000 EUR zgube na zaposlenega !!!!!! . Če Slovenija res ne premore boljših kandidatov, kot so zgornji.... po večini klientelistično izbrani (žene, snahe,...... poslovni partnerji.... in že izkušeni strankarski priležniki...)... potem pa res ni rešitve za ubogo podalpsko vasico !!!!! . NOBENA OD ZGORNJIH STRANK NIMA NA LISTAH KOMPETENTNIH LJUDI, KI BI ZNALI TUDI KAJ POSTORITI,...... ne pa samo grabiti iz (po njihovem) vreče brez dna... imenovane proračun !!!!!!!! . Očitno je, da tudi po teh volitvah v parlamentu ne bo za prstov ene roke razgledanih in pametnih ljudi..... vse sami nesposobni povzpetniki... ne glede na politično barvo !!!!! Za Jankoviča se je to lahko pričakovalo (po zgledu dogajanja v MOL)..... sta se pa Janša in Virant (ponovno) izkazala kot mokri cunji brez hrbtenice.... in očitno ne znata "počistiti" vso nesnago, ki se jima je prilepila !!!!!!
Buena Vita
09. 11. 2011 19.58
PREDVSEM PEVCI SO VREDNI SVOJEGA GLASU ČE BODO IZVOLJENI IN CVILILI KOT POJEJO SE BO LJUDSTVO PRISILJHENO PRESELIT KAM V MIRNE KRAJE
Alojz Železnik 1
09. 11. 2011 18.55
Ta "ponujali so" ima svoje ime ... saj mislite na gospoda Zorana, kajne?
Desktop.Messiah
09. 11. 2011 18.51
Slovenijo lahko iz brezna socialne odrevenelosti potegnejo le prepoznavni obrazi, med katerimi pogrešam udeležence resničnostnih šovov, ki bi vajeni javnega nastopanja v politično mrtvilo vnesli nekaj prepotrebne dinamike. Estradniki, Slovenija računa na vas, ne pustite je na cedilu.