Tujina

Soočenje ameriških podpredsedniških kandidatov: zadnje pred volitvami?

New York, 01. 10. 2024 19.04 | Posodobljeno pred 14 urami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Tadeja Lampret
Komentarji
2

Milijoni Američanov si bodo lahko ogledali verjetno zadnje soočenje pred novembrskimi volitvami. Predvsem še neodločene volivce bosta pred kamerami prepričevala podpredsedniška kandidata, republikanski senator in avtor James David Vance ter demokratski guverner Minnesote Tim Walz. Podpredsedniško soočenje bo tokrat bolj pomembno kot običajno, saj je tekma za Belo hišo izjemno tesna. Morda je tudi zato Donald Trump svoje napade na tekmico še okrepil, Kamalo Harris je označil za duševno prizadeto, pozval pa je tudi k policijskemu nasilju v boju s kriminalom.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

dannyer
01. 10. 2024 21.39
+1
Waltza so spet dobili na laži bil je pomočnik trenerja. bi lje 30 krat na kitajskem. lagal je da je bil na trgu ko so bili tanki. to je laž poroča NYT, lagal je o vojaškem činu, dal je tampone v fantovske wc. fantje so to vrgli ven če je kd očudak je to on. tudi kamala je lagala, da je delala v mcdonalds.
Zmaga Ukrajini
01. 10. 2024 20.36
-1
Trampelj je nuklearno orožje proti Američanom samim. Tudi tale redneck Vance ne zaostaja za trampljem s svojimi, kar se da bebavimi izjavami.