Tujina

Morski pes se je večkrat zagnal vanjo, a najstnici je uspelo pobegniti

Miami, 14. 05. 2023 20.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Na Floridi je morski pes napadel 13-letnico. A pogumna najstnica je kljub večkratnim ugrizom plenilcu uspela pobegniti na plažo. "Zaradi vsega adrenalina sprva sploh nisem čutila bolečine. Bila sem v šoku," je povedala deklica. Njena mama pa: "Bila je tako mirna. Tudi ko je prišla v bolnišnico. Prava profesionalka."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Povsod je bila kri, ona pa je bila mirna in zbrana kot pravi vojak. Še ko smo prišli v bolnišnico, je sestram zbrano odgovarjala in jim dovolila vzeti slike ran," je po napadu morskega psa na 13-letnico po poročanju Insiderja dejala njena mama Devin Reed, ki je priznala, da je bil celoten dogodek zanjo precej strašljiv. "Grozno je bilo, a na srečo se je Ella pogovarjala z mano. Ko vidiš, da je v redu, se malce umiriš," je dodala.

Njena hčerka Ella Reed je v četrtek pred nesrečnim srečanjem z morskim plenilcem plavala v morju ob otoku North Hutchinson. Takrat jo je napadel vsaj en meter velik morski pes. "Zaganjal se je vame. Najprej proti trebuhu, ko sem ga poskusila ustaviti, pa me je ugriznil v roko, nato pa še v nogo," je povedala 13-letnica ter dodala, da bolečine sprva zaradi adrenalina ni občutila. "Bila sem v šoku," je dejala.

Morski pes
Morski pes FOTO: Shutterstock

A kljub ranam je deklici uspelo pobegniti iz morja na plažo, nato pa so jo pripeljali domov. Njena mama je sicer sprva mislila, da se Ella šali. A ko je ugotovila, da je njeno hčerko resnično napadel morski pes, jo je takoj odpeljala v bolnišnico, kjer so oskrbeli dekličine rane.

13-letnica je medtem dejala, da je ta izkušnja zagotovo ne bo ustavila pri tem, da bi še naprej uživala v plavanju v morju. V vodo se namerava vrniti takoj, ko se ji bodo rane zacelile.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.