Tujina

V ZDA volilna kampanja že postala ostra

Washington, 21. 08. 2011 19.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Tadeja Lampret
Komentarji
5

V ZDA se je že zdaj – slabih 15 mesecev pred predsedniškimi volitvami – volilna kampanja izjemno zaostrila. Podpora Obami strmo pada, kar je voda na mlin republikancem. Zato se je Obama odpravil na turnejo.

V ZDA se je že zdaj – slabih 15 mesecev pred predsedniškimi volitvami – volilna kampanja izjemno zaostrila. Podpora Obami strmo pada, kar je voda na mlin republikancem. Zato se je Obama odpravil na turnejo.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Elias47
22. 08. 2011 12.52
Pa bo spet ta lažnivec s svojimi obljubami lagal, lagal in še enkrat lagal; tako kot pred prejšnjimi volitvami. Če bodo pa američani spet tako glupi, da ga bodo še enkrat izvolili, potem si pa tako in tako zaslužijo, kar jim bo dal. Nisem prepričan, da gre tudi v ZDA osel samo enkrat na led; ali kot je "dumbya" Bush nekoč rekel: "we have a saying down in Texas: "fool ... fool me once, shame .... shame on you, fool me twice .. a ... a ... a ... a ... you shuldn't fool a fool again!"" Sicer pa prerokbe napovedujejo, da bodo ZDA imele samo 44 predsednikov, Obmana pa je prav 44-ti predsednik, torej zadnji. Torej; - ali bodo zopet "izvolili" tega patološkega lažnjivca Obmano, - ali bo Obmana prej razglasil policijsko stanje (martial law) v ZDA in tako ukinil volitve (tako kot je to storil Hitler v Nemčiji), - ali bodo ZDA prej prizadele naravne katastrofe (kataklizma) tako hudo, da volitev sploh ne bo, - ali bodo prostozidarji prej zaključili svoj projekt Fašističnega Suženjskega Novega Svetovnega Reda in uvedli svetovno vlado, - ali pa bo v ZDA prej prišlo do državljanjske vojne?!!! Kot pravijo slepi: "bomo videli"!
bigich
21. 08. 2011 22.13
demokrati kot republikanci so iluminati. to kr pocnejo v javnosti je zgolj show ... rdecescitniki ze vedo
Odpri.oci
21. 08. 2011 20.46
"Podpora Obami strmo pada, kar je voda na mlin republikancem. Zato se je Obama odpravil na turnejo." . Na račun davkoplačevalcev.... seveda.... S "svojim" 2 mio "vrednim" avtobusom..... plačanem iz proračuna.....
rudra
21. 08. 2011 20.41
rudra
21. 08. 2011 20.40
Kaj je oblast sladka! Tam se šele 2 leti prej začne volilna kampanija.Pri nas se že 20 let ni končala.!