Tujina

V postelji jo je ubilo drevo

Washington, 03. 05. 2008 10.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V nevihtah s tornadi je v ZDA umrlo osem ljudi. Med njimi je tudi 15-letnica, na katero je med spanjem padlo drevo.

V štirih ameriških zveznih državah so se v četrtek in petek razbesnele nevihte s tornadi, močnimi vetrovi in točo. Tornadi so samo v Arkansasu zahtevali tudi osem smrtnih žrtev, med njimi je tudi 15-letnica, na katero je med spanjem padlo drevo.

Samo v zahodnem Missouriju je divjalo do 25 tornadov.
Samo v zahodnem Missouriju je divjalo do 25 tornadov. FOTO: Reuters

Neurje je odkrivalo strehe in prevračalo vlake v bližini Kansas Cityja v zvezni državi Missouri, nekatere dele Oklahome je zasula toča, na priljubljeni odkriti tržnici v vzhodnem Teksasu pa je prevračalo šotore.

Meteorolog z ameriškega državnega centra za napovedovanje neviht v Normanu v Oklahomi Greg Carbin je povedal, da je skozi Oklahomo, Arkansas, vzhodni Kansas in zahodni Missouri zdivjalo največ 25 tornadov, v vzhodnem Teksasu pa trije, ki so podirali drevesa in električne napeljave ter obračali avtomobile.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

dodoman.20@gmail.com
03. 05. 2008 15.50
bolje umreti nezavedno in nahitro, kot počasi in v mukah....to pravim predvsem za sexy-boy....
Ramzess
03. 05. 2008 11.50
Malo sarkatično , ampak, o čem neki je sanjala, ko se je zavedla, da je ostala brez fizičnega telesa, da se je vez z njim pretrgala, da je umrla. Res si je težko predstavljati kako izgleda takšna in nasploh izkušnja 'smrti', v sanjskem astralnem svetu.
Ramzess
03. 05. 2008 11.44
Res kruta smrt, sicer pa, kako lahko spi med takim divjanjem narave, medtem, ko drugi poskrbijo zase in poiščejo varen zaklon. Saj menda ni bila sama doma, pa čeprav. Nekatere ljudi je res težko ali nemogoče razumeti.
telefunken
03. 05. 2008 11.23
kera kruta smrt:(