Svet

Trump obtožil Walza in Harrisovo, da ZDA spreminjata v komunistično državo

Minneapolis, 07. 08. 2024 18.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Lovro Smrekar
Komentarji
1

Kandidatka za predsednico Združenih držav Kamala Harris je sprejela težko pričakovano odločitev. Za svojega podpredsedniškega kandidata je izbrala Tima Walza, 60-letnega guvernerja Minnesote. Walz, ki ga večina analitikov ni uvrščala med verjetne kandidate, je Harrisovo prepričal s svojim preprostim nastopom in prijazno osebnostjo. Demokrati upajo, da jim bo nekdanji učitelj v javni šoli in veteran prinesel glasove predvsem med belimi moškimi delavskega razreda. Ti so tradicionalno bolj naklonjeni republikanskemu kandidatu Donaldu Trumpu, ki je danes napovedal, da se bo s Kamalo Harris kmalu pomeril v novi predsedniški debati.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mr.poper
07. 08. 2024 21.14
+1
Kamala in Walz spreminjata USA v komunistično državo -Joj Tramp koliko si prismojen to vendar počneš sam ,druge obrambe pač ni zato izbiraš kar je na razpolago .Pri nas že 30 let izvaja iste manevre , no sedaj je videti ,da že zmanjkujejo .