Svet

Pirc Musarjeva o BSF: V goste ne vabiš nekoga, ki zanika mednarodno pravo

Bled, 02. 09. 2024 19.34 | Posodobljeno pred 16 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Urša Vrečar
Komentarji
1

Predsednica Evropske komisije je bila tokratna najvišja politična gostja Blejskega strateškega foruma, ki predstavlja nekakšno ogledalo naše diplomatske in siceršnje politične moči na mednarodnem parketu. Letošnja osrednja tema je vojna v Gazi. Prav na tamkajšnja grozodejstva pa so tik pred uradnim začetkom foruma opozarjali nevladniki, kritični predvsem zaradi vabila nekdanji izraelski zunanji ministrici, ki je bila tudi članica izraelskega vojnega kabineta v času enega od napadov na Gazo. Da izbira gostje res ni bila posrečena, saj gre za osebo, ki ne spoštuje mednarodnega prava, pa je bila kritična tudi predsednica republike.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

borjac
03. 09. 2024 16.47
+2
Predsednica Musarjeva je zelo pametna ko komentira ali kritizira druge , ko pa jo kdo vpraša , kaj s temi milijoni , ki jih njen soprog skriva v Nemčiji , ji pa kar zmanjka besed , prepričan sem da mu je ona kot advokatka rihtala te stvari , mogoče bodo pa našli kakšen milijonček na Cipru ali na Kajmanskih otokih??? strašna poštenjakinja iz cele poštene družine, verjetno je tudi za sinkota kakšen milijonček kam skrila , tako da fant ne bi ostal brez denarja, ni kaj družina poštenjakov.