Tujina

FOTO: Plaz opustošil naselje v Camarillu Springsu

Los Angeles, 13. 12. 2014 07.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

ZDA je zajelo zelo slabo vreme. Zelo na udaru je bilo mesto Camarillo Springs, okoli 80 kilometrov severozahodno od Los Angelesa, kjer je zemeljski plaz popolnoma opustošil 18 domov.

ZDA je zajelo zelo slabo vreme. Kalifornijo so prizadeli hudi nalivi, zaradi katerih so se sprožili številni zemeljski plazovi, nastopile so poplave. Vsaj ena oseba je v Los Angelesu umrla, številne so morali evakuirati.

Zelo na udaru je bilo mesto Camarillo Springs, okoli 80 kilometrov severozahodno od Los Angelesa, kjer je zemeljski plaz popolnoma opustošil 18 domov.

Neurje, ki so ga poimenovali ''ananas ekspres'', je poleg Kalifornije prizadelo tudi Oregon in Washington. Številni so ostali brez elektrike.

Neurju so do zdaj pripisali tri smrtne žrtve. V Oregonu so močni vetrovi podrli drevo, ki je ubilo na klopci spečega brezdomca, in najstnika, na katerega je prav tako padlo drevo.
 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

StopTTIP
13. 12. 2014 10.54
-2
So what??? Saj to ni edino barakarsko naselje, ki ga je "zasulo"..... ritolizniki amerofilski
anabojc
13. 12. 2014 10.20
+2
Neurja, suše, vetrovi, tajfuni, potresi, plazovi, nasilje, lakote, suženjstvo, vojne, kopičenje bogastva za nekatere, .... vse to in še več so znaki velikega dne - dne Jezusovega prihoda na oblakih. Vsi živeči ga bodo videli in ne verjemite ljudem ali nekim pojavnim oblikam, ki se imajo in se še bodo imeli za kristusa. Niso in ne bodo. V Bibliji iščite zapisan original krščanskih naukov, evangelij in zapovedi, kajti to bo časovno vse bolj pomembno za ločevanje originala od ponaredka. Držite se, kajti časi katerim gremo na proti, bodo vse prej kot preprosti in mirni.
Infraping
13. 12. 2014 12.32
+2