Tujina

FOTO: Američani, ven iz Iraka!

Hollywood/Seul/Sydney/Istanbul/London, 16. 03. 2008 13.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ob bližajoči 5. obletnici ameriške invazije na Irak so po številnih mestih po svetu potekali protivojni protesti.


KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

reklamacija
29. 05. 2008 13.35
mother russia owns!!
Tonček Balonček
18. 03. 2008 09.49
Prihaja čas, ko bo potrebna invazija na ZDA, kjer bomo slejkoprej vzpostavili demokracijo in socialno državo, vredno življenja slehernega človeka. Šlo bo počasi, potrebne bodo žrtve, ampak vredno je!
izbruh@gmail.com
17. 03. 2008 09.42
dejan84, prosim pojdi ŽIVET v Rusijo ali na Kitajsko, da boš videl, kako se tam cedita med in mleko. Prav patetični ste s tem, da kot alternativo Ameriškemu neoimperializmu postavljate Rusijo in Kitajsko. A mislite, da je tam ostalo kaj od komunistične ideologije o enakosti in socialni pravičnosti? Manj, kot v Ameriki, da o EU ne govorimo! Od komunizma so jim ostale samo metode, ki jih uspešno uporabljajo pri uvajanju turbo-neo-liberalnega kapitalizma še veliko bolj brezobzirne vrste, kot je Ameriški. O vseh svinjarijah v Ameriškem sistemu vemo zato, ker je tam dovoljeno o tem pisat in snemat filme. Na Kitajskem kritikom režima odžagajo glavo, v Rusiji jih "povozi avto". Misilm, da je Evropska oblika socilane države daleč najbolj napredna in pravična oblika vladavine (ki pa seveda ni idelana, kot ni idealna nobena vladavina) in prepričan sem, da bi se morali Evropejci maksimalno potrudit, da te vrednote ohranimo.
Alexxsaso@yahoo.ca
17. 03. 2008 06.58
Oh motorist...Je bila CIA, FBI ali DEA tista, ki ti je sprala mozgane? Ma kaksna demokracija neki..."Zibelka demokracije" ima najslabsi sistem dalec naokoli. Z demokracijo nima ta sistem nicesar skupnega. Kot ti je napisal Koni-poglej si Sicko-ta, pa Fahrenheit 9/11 in Bowling for Columbine...To je ta obljubljena dezela, ki "osvobaja" ljudstva izpod diktatorjev...Tudi "America - the world police" bi si se pogledal. Vso zgodovino so mesali drek po svetu. Zaradi njihove lakomnosti po denarju (nafti, orozarski industriji...), je na svetu umrlo milijone ljudi, ki so jih pac pod "kolateralno skodo" pristeli. Tudi terorizem ni to, kar ga oni predstavljajo. Je pa donosen. Ljudi drzati v strahu, da kupujejo in verjamejo, kako jih bodo njihovi politiki zascitili pred neskoncno roko terorizma. Nihce pa se ne vprasa kaj ti teroristi pa sploh hocejo in ne ve, da so pa jih le ti politiki, ki jim zdaj obljubljajo zascito, spravili tako dalec, da jih je zdaj strah...Zadnja razlaga, ki sem jo slisal na to temo je bila ze tako primitivna, da me je v mali mozganih zabolelo - Arabci so jim faus njihovega zivljenja...Pa je mozno, da je narod kavbojcev tako zelo plitek?
jansa-arms
17. 03. 2008 00.23
motorist Poglej dokumentarec SICKO pa boš vidu kako je v ZDA dostojno življenje! Še umret ne morejo dostojno!!
HiddenThief2
17. 03. 2008 00.13
ameriki zelim, da se zaplete v cimvec vojn, da bo samo pospesila svoj padec, res bi rad dozivel padec zda in ponovni dvig rusije in kitajske. potem se bo pa krepko poracunal z ameriskimi kvizlingi po svetu
HiddenThief2
17. 03. 2008 00.13
ameriki zelim, da se zaplete v cimvec vojn, da bo samo pospesila svoj padec, res bi rad dozivel padec zda in ponovni dvig rusije in kitajske. potem se bo pa krepko poracunal z ameriskimi kvizlingi po svetu
MK89
16. 03. 2008 21.53
Čas je, da ljudje kot je motorist, sprevidite pravi namen ameriške politike, ki ni širjenje demokracije in "osvobajanje ljudstev" ampak čista vojna za nafto! Daj začnite razmišljat no!
motorist@gmail.com
16. 03. 2008 18.51
Čas je, da ZDA po celem svetu vržejo z oblasti tiranske diktatorje in uvedejo zahodni tip demokracije, ter s takim dejanjem omogočijo ljudstvu takih držav dostojno življenje.
jansa-arms
16. 03. 2008 16.46
Čas je da se ameriško ljudstvo osvobodi svojih fašističnih voditeljev!
ServerAUTOMATIC
16. 03. 2008 14.05
Čas je, da Američani osvobodijo Tibet.