Svet

Denar za TEŠ naj bi iskali pri dobičkih drugih energetskih podjetij

Šoštanj, 03. 09. 2024 19.27 | Posodobljeno pred 15 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Urša Vrečar
Komentarji
1

Neverjetno, a resnično: TEŠ je pred stečajem. In kaj lahko naredi država? Milijonskih izgub država zaradi evropskih pravil ne more več pokrivati, ta pravila pa bodo zaobšli tako, da bodo TEŠ in premogovnik prenesli na državo, nova javna služba bo skrbela izključno za ogrevanje, elektrika pa naj bi bila stranski produkt, a brez državnih milijonov vseeno ne bo šlo.



KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

borjac
05. 09. 2024 10.05
+1
Pri korupcijski zgodbi o gradnji T-6, je zanimivo to, da pri SDS in SD prav nič ne gobezdajo , kajti tam so kradli skupaj , zelo lepo je tudi to da smo videli tudi tudi največjega hinavca , tihega lopova ministra Lahovnika , ki ga razne TV vlačijo na sceno in tam nam vsem vzvišeno soli pamet , lahko je soliti pamet ko pa imaš polne žepe od T-6 , pa še to ne smemo pozabiti , da ima Lahovnik eno glavnih vlog pri prodaji Mercatorja lopovskemu Hrvaškemu tajkunu Todoriču, Lahovnik je bil predsednik nadzornega sveta Mercatorja in je navijal za prodajo "tujemu zanesljivemu lastniku" , po prodaji je zaradi zaslug tudi pri Todoriču ostal na mestu predsednika nadzornega sveta Mercatorja, in potem nam z umazanim hinavskim nasmehom deli nasvete , kot da bi bil čist in pošten, je pa en velik umazani lopov, ki si je napolnil žepe z korupcijskimi posli , kaj ko bi vi novinarji malce sledili njegovemu denarju, računom v tujini, nepremičninam itd. .....kaj se vam zdi ??