Svet

Bodo banke v 48 urah prišle naproti državljanom?

Ljubljana, 22. 08. 2023 17.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Kaja Kobetič
Komentarji
1

Bodo državljanom zdaj naproti prišle banke? Bodo omogočile moratorije na kredite, ugodnejša posojila ali donirale del svojih dobičkov? NLB ima denimo letos v prvem polletju več kot 242 milijonov evrov čistega dobička. Z bankami je sestankoval tudi premier Golob. A če naj bi bil sestanek z zavarovalničarji konstruktiven, je bil neuradno sestanek z bankirji prav nasprotno. Medtem ko so se bankirji izognili kameram in mikrofonom ter zavili v molk, je bil predsednik vlade jasen, banke imajo 48 ur za konkretne predloge, kako bodo pomagale ljudem in da je skrajni čas, da se vsi zavejo resnosti trenutka, ne da je to prepuščeno samo ljudem.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

borjac
23. 08. 2023 15.50
+1
Bančnike in zavarovalničarje brigajo samo njihovi dobički in nič drugega, za ljudi JIM NI NIČ MAR, NIKOLI JIM NI BILO MAR ZA LJUDI, AROGANTNI UMAZANI LJUDJE, in potem se pojavi starosta bančnikov Arhar, in nam soli pamet kako imajo banke lastnike, nadzorne svete, direktorje, ko TV Voditeljica pove da so NLB sanirali z davkoplačevalskim denarjem, 1,5 milijarde evrov, se Arhar samo ponižujoče nasmehne, torej kje so bili pa takrat lastniki, direktorji, nadzorniki ko so ustvarili luknje v banki, in smo jih polnili mi davkoplačevalci, NIHČE OD TEH VODILNIH NI NIKDAR ZA TO ODGOVARJAL, sicer pa je Arhar že dvajset let v različnih nadzornih svetih bank , zavarovalnic...... pokasiral je tudi do 150.000 evrov na leto, res VZOR AROGANTNIH BANČNIKOV, oni imajo polne denarnice in račune v tujini, jeb..e se njim za nas siromake, mi smo bili dobri samo za to, da smo polnili njihove bančne luknje, za katere niso nikdar ODGOVARJALI, in sedaj se nam Arhar iz TV ekranov zaničljivo posmehuje, češ kaj pa ste vi ?? vi ste navadne smeti ki ne odločate nič.