Golf

Stricker odhaja v Belo hišo

Bethesda, 05. 07. 2008 21.51 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Kljub temu, da se mandat ameriškemu predsedniku izteka, Steve Stricker ni pretendent za njegovo mesto. Američan bo bivališče Georga Busha obiskal po zaslugi odličnega nastopa na turnirju AT&T.

Stricker je z doseženimi štiriinšestdesetimi udarci na turnirju AT&T National svoj seštevek znižal na - 5. Uspel mu je izreden krog, saj je dosegel kar sedem brdijev. Dosežek, ki je na tradicionalenem turnirju s šestimi milijoni dolarjev nagradnega sklada zelo odmeval. Še posebej zato, ker je ameriški golfist svojo bleščečo predstavo dosegel na največji ameriški praznik, 4. julij. Do konca turnirja je sicer še daleč, toda Stricker si bo gotovo dobro zapomnil svoj prvi obisk v predsednikovi rezidenci. Mimogrede, George Bush je tudi sam zagrizen igralec golfa, svoj rojstni dan pa bo praznoval v nedeljo, le dva dni zatem, ko so s številnimi ognjemeti neodvisnost ZDA praznovali milijoni Američanov.


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.