Slovenija
Oglas

Ženske so ocenile: To je najboljša anti-age krema na našem trgu!

Ljubljana, 20. 10. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 2 urama

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Pozabite na vse, kar ste vedeli o kremah za obraz proti staranju. Hialuronska kislina, kolagen in druge sestavine so pogosto le marketinški trik, na katerega ''padejo'' mnoge ženske. Zakaj? Ker pomanjkanje le-teh NI glavni vzrok staranja kože. Glavni vzrok je pomanjkanje maščobnih celic! Šokirani? Berite dalje.

Strokovnjaki poudarjajo, da je potrebno anti-age kreme proti staranju kože uporabljati že po 25. letu starosti, saj se koža na obrazu najprej začne starati: dovzetna je za mimiko, gravitacijo, sonce, s starostjo izgublja vlago in s tem elastičnost. Ampak zakaj se kreme proti gubam priporočajo od 25. leta dalje, če ima takrat koža dovolj kolagena, da sama vzdržuje elastičnost? Koža po 25. letu začne izgubljati maščobo. Tega ne morejo nadomestiti nobene druge sestavine, razen pogosto spregledana sestavina – skvalan.

Skvalan je namreč naravno olje, pridobljeno iz določenih rastlin, ki je po sestavi identično maščobam, ki se naravno nahajajo v naši koži. S staranjem se zaloge te maščobe izpraznijo in izginejo, kar povzroči dehidrirano kožo, nagnjeno h gubam. Skvalan je torej najboljša možnost, da svoji koži povrnemo naravna olja, s tem pa elastičnost in mladostnost.

Active Luxe Cosmetics anti-age krema
Active Luxe Cosmetics anti-age krema FOTO: Arhiv ponudnika

Edina krema, ki vsebuje obilje skvalana. Ocena 10/10.

Med ženskami smo naredili raziskavo, v kateri so ocenile in uvrstile vse kreme, ki so jih uporabljale v zadnjih petih letih glede na vlaženje in elastičnost. Vse so bile izredno navdušene nad relativno novo kremo na trguActive Luxe kremo proti gubam.

Gre za domačega proizvajalca iz Celja, katerega blagovna znamka Active Luxe Cosmetics je že splošno znana tudi zunaj Slovenije. Njihov Active Luxe serum za rast trepalnic je navdušil že več kot 200.000 žensk po vsej Evropi in ravno te dni praznuje 15. obletnico obstoja. Mi pa smo želeli raziskati, kaj je tisto, zaradi česar so ženske tako navdušene nad to kremo. In odkrili smo prav to: Active Luxe krema proti gubam je izjemno bogata s skvalanom. Natančneje s skvalanom, pridobljenim iz semen avtohtone slovenske buče. Prav zato, da pri izdelavi kreme ne bi izgubili najbolj čistih in dragocenih olj, je bila prvič v Sloveniji uporabljena metoda superaktivnega CO2 – najčistejši in okolju najbolj prijazen način pridobivanja kozmetičnih učinkovin iz rastlin.

Active Luxe Cosmetics anti-age krema
Active Luxe Cosmetics anti-age krema FOTO: Arhiv ponudnika

Anti-age krema, ki kožo ohranja navlaženo cel dan

Koža z gubicami potrebuje skvalan in dati ji morate tisto, kar potrebuje. Active Luxe krema proti gubam ima dovolj skvalana, da kožo ohranja navlaženo cel dan. S to kremo koži zagotovimo vse snovi, ki jih izgublja s staranjem. Z njo boste obnovili poškodovano funkcijo lipidne pregrade in preprečili dehidracijo. 

Rezultat naših anketirank? Globoko nahranjena koža, izboljšan tonus kože, zmanjšan videz drobnih in globokih gub ter svež, mladosten sijaj. Obilje skvalana v kremi je skrivnost, zaradi katere so ženske takoj začutile razliko. Druge kreme namreč pogosto delujejo agresivno, saj vsebujejo preveč nepotrebne maščobe v obliki nepreizkušenih olj, ki med proizvodnjo izgubijo vse dragocene sestavine. Le-te koža težko prenaša, zato se po uporabi stanje še poslabša. To pomeni, da prvotni učinek pomlajene in sveže kože zelo hitro izgine, ostane pa mastna koža, na kateri se lahko pojavijo tudi mozoljčki in akne.

Active Luxe Cosmetics anti-age krema
Active Luxe Cosmetics anti-age krema FOTO: Arhiv ponudnika

Kaj pa če imate res globoke in izrazite gube?

Naravna kozmetika Active Luxe Cosmetics je bila razvita z razumevanjem žensk. Geni, življenjski slog in nega obraza se razlikujejo pri vsaki posameznici, zato Active Luxe bioaktivna kozmetika poleg fantastične kreme proti gubam vsebuje še druge izdelke za sijočo in mladostno kožo. Glede na vašo starost in stanje obraza lahko poleg kreme proti gubam uporabite tudi dnevno in nočno kremo, ki sta primerni za katerokoli starost, serum za oči, kremo za roke ter mleko za nego telesa. 

Ekološka kozmetika Active Luxe
Ekološka kozmetika Active Luxe FOTO: Arhiv ponudnika

Priporočilo strokovnjakov Active Luxe:

StarostStanje na obrazuPriporočeni izdelki Active Luxe
25 – 30 letPrve vidne gubice

Anti-age krema za obraz

Dnevna krema za obraz

30 – 35 letGube na čelu in okoli oči

Micelarna voda

Anti-age krema za obraz

Nočna krema za obraz

Dnevna krema za obraz

35 – 40 letVidne gube na čelu in okoli oči, prve gubice ob kotičkih ust

Micelarna voda

Anti-age krema za obraz

Nočna anti-age krema za obraz

Serum za oči

40 let in večGloboke in izrazite gube po obrazu, vratu in rokah 

Micelarna voda

Anti-age krema za obraz

Nočna krema za obraz

Serum za oči

Serum za obraz

Krema za roke

Skvalan rešuje vašo kožo za 50 % NIŽJO CENO

Samo bralkam portala 24.ur podarjamo 50 % POPUST pri nakupu kreme proti gubam. Verjemite, koža vam bo hvaležna. Izdelek lahko naročite tukaj ali pa pokličete na telefonsko številko 040 219 700 ter  (03)5481234. 

Uporabnica Active Luxe Cosmetics anti-age kreme, prej-potem
Uporabnica Active Luxe Cosmetics anti-age kreme, prej-potem FOTO: Arhiv ponudnika

 

Naročnik oglasne vebine je Medilip d.o.o.