Slovenija
Oglas

Ženske so navdušene: "Naša koža je porjavela v samo 15. minutah"!

Ljubljana, 23. 06. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 6 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Poletje je čas, ko si vsi želimo doseči popolno porjavelo polt. A pot do čudovite bronaste polti zahteva malce več kot le nastavljanje sončnim žarkom. Skrivnost je v preverjenih in kakovostnih kozmetičnih izdelkih za nego kože med in po sončenju.

Bodite pozorni na sestavine v izdelkih, ki jih uporabljate

MEdilip

Najbolj učinkoviti izdelki za sončenje vsebujejo štiri ključne naravne zaveznike temne polti: korenčkovo, orehovo, kokosovo in jojobino olje. Prebudili in okrepili bodo vaš naravni temni pigment, ne glede na to, kako svetla je vaša koža. 

Active Luxe suho olje za sončenje in hladilni jogurt za telo
Active Luxe suho olje za sončenje in hladilni jogurt za telo FOTO: Arhiv naročnika

Slovensko kozmetično podjetje Active Luxe je ponovno navdušilo s premium suhim oljem za hitro porjavitev kože na soncu in jogurtom za telo,ki podaljšuje porjavelost še dolgo v hladne jesenske dni. Navdušene uporabnice in vplivnice so izpostavile elegantno in praktično embalažo za zelo enostaven nanos in čudovit vonj, ki na koži ostane še dolgo po nanosu!

Luksuzna nega za vašo kožo – suho olje z dodatkom zlatega prahu

Active Luxe suho olje za sončenje
Active Luxe suho olje za sončenje FOTO: Arhiv naročnika

Skrbno formulirano suho olje  za hitro porjavitev na soncu poleg korenčkovega, orehovega, kokosovega in jojobinega olja vsebuje še drobno mlete zlate bleščice, ki na koži pustijo subtilen, lesketajoč sijaj in že takoj po nanosu poskrbijo za vidno temnejši odtenek kože, ki se pri sončenju še stopnjuje. Bogata naravna olja aktivirajo temni pigment, hkrati pa kožo nahranijo in preprečujejo njeno izsuševanje. Za zdravo sončenje pred uporabo suhega olja vedno nanesite tudi kremo z zaščitnim faktorjem. Po nanosu olja bo zadostovalo že 15 do 20 minut na soncu za res opazno temnejšo polt. Olje se nahaja v praktični steklenički s pršilko in je idealno tudi za na pot. Za razliko od tradicionalnih olj se naše olje hitro vpija, kože ne masti in jo pušča izredno mehko. Dodatna bonus točka? Nepremagljiva kombinacija čokolade in sladkih pomaranč ustvarja zares izjemen vonj, ki vas bo spremljal ves dan in naredil vsako uporabo pravo doživetje! Vsi ljubitelji čokolade boste to olje naravnost oboževali! 

Jogurt z vonjem vanilije in pomaranče, ki bo podaljšal vašo porjavelost

Active Luxe suho olje za sončenje in hladilni jogurt za telo
Active Luxe suho olje za sončenje in hladilni jogurt za telo FOTO: Arhiv naročnika

Aloe vera in blagodejno kokosovo olje v jogurtu ohranjata in podaljšujeta porjavelost kože. Jogurt po tuširanju nanesite po celem telesu. Vaša koža bo v hipu pomirjena in navlažena. Jogurt preprečuje lupljenje kože ter jo ohranja porjavelo še dolgo v jesen. Izjemno lahka, puhasta tekstura hladilnega jogurta se hitro vpija v kožo in ne pušča mastnega filtra. Takoj po nanosu jogurta si lahko nadenete oblačila. Vaša koža bo mehka in dišala še dolgo v noč po čisto pravem poletju. Vonj, ki resnično očara in naredi poletne večere nepozabne in romantične. 

IZKORISTITE ODLIČNO PONUDBO: 20 % POPUST na nakup obeh izdelkov.

Active Luxe premium suho olje za hitro porjavitev na soncu in blagodejni jogurt  za ohranjanje porjavelosti lahko po akcijski ceni naročite tukaj ali pokličete na telefonsko številko 041 782 200 ter (03)5481234.

 

Naročnik oglasne vsebine je Medilip d.o.o.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8