Slovenija

Zdravnik pomagal, da bi dobil dediščino?

Ljubljana, 23. 02. 2010 21.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Sestra pokojne starejše gospe toži mlajšega zdravnika, ker je prepričana, da je sestri v zadnjih letih njenega življenja, potem ko je obležala po hudi kapi, pomagal le zato, da bi dobil njeno hišo. 

Sestra pokojne starejše gospe toži mlajšega zdravnika, ker je prepričana, da je sestri v zadnjih letih njenega življenja, potem ko je obležala po hudi kapi, pomagal le zato, da bi dobil njeno hišo. 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

elan5
24. 02. 2010 20.31
Spominja me na afero " črni les". Dedeka nebi imeli, njegovo stanovanje pa pač. Zdravnik,prav si naredil. Vsaka čast.
spyker123
24. 02. 2010 11.23
la80vie, se popolnoma strinjam s tem, kar si napisal/a ... Ampak eni res nimajo glave za razmišljat, samo za okras ... Na žalost
la80vie
24. 02. 2010 10.51
-1
Kaj pa ce bi bla zgodba taka: zdravnik je s svojo druzino skrbel za bolno gospo ki mu je iz hvaleznosti zapstila hiso, sestra pokojne, ki je med boleznijo ni bilo ne blizu ne zraven pa je s pomocjo odvetnikov dosegla da je vse ostalo njej. Ampak ubogi zdravnik vs. zlobna babica ne povzroca toliko custev in ogorcenja kot zlobni zdravnik vs. uboga babica. In to je vse kar novinarje zanima in tako bodo tudi obrnili zgodbo.
cross1
24. 02. 2010 09.39
dre 1 kaj je samo v naši državi mogoče??? da je gospa kristina podpisala papir, da je bila izplačana--- pa to še ko sta bili obe prisebni, da nista imeli prijateljskih stikov in sta živeli vsaka svoje življenje - koliko let pa niso povedal, torej je moralo v tem sestrskem odnosu nekaj hudo škripat, saj ga sodeč po povedanem sploh ni bilo , da je gospa Angela že imela drugega skrbnika,..... Torej komu gre tu za denar?? po vsej verjetnosti gospodu začasnemu skrbniku in gospe Kristini.
dre1
24. 02. 2010 09.24
+1
To je samo v naši državi mogoče , zdravnikom se pa tk samo za denar gre
vp65
24. 02. 2010 09.03
+1
Tisti prstni odtis na dokumentu se lahko vzame tudi mrtvemu človeku... Vse skupaj je bizarno, da se mi želodec obrača. Če ta človek nebi bil zdravnik bi mi bilo vse skupaj čisto normalno.
resslovenka
24. 02. 2010 07.45
Kaj vse lahko naredi zapuščina. Sama bi v podobnem primeru naredila enako. Vse imetje bi dala tistemu, ki bi v podobnem slučaju poskrbel zame. Pa žlahta gor ali dol. Itak se pojavijo kot mrhovinarji, ko jih človek potrebuje pa zaprejo vrata in nič ne vidijo in nič ne slišijo. Vmes so tudi izjeme in za te to ne velja. Sestra pokojne gospe tudi sama ne bo ničesar vzela na oni svet. Hiša je po pravici zdravnikova.
spyker123
24. 02. 2010 07.26
Včasih bi res bilo najpametneje razmislit s trezno glavo: kdo je boljši skrbnik? Zdravnik s svojo družini (omenil je, da ima tudi njegova žena medicinsko znanje) ali sestra Kristina, ki je starejša? To gospo Angelco je bilo potrebno vsak dan previjat, oblačit, obračat .... Bi sestra Kristina lahko to sama počela?? Ne sklepajte in ne bodite nesramni na podlagi enega samega prispevka. Saj sploh ne veste, kaj se je v resnici dogajalo in sploh ne poznate družine Carotta!
15cmVspranjO
24. 02. 2010 03.06
men je ta njena sestra kristina sumljiva..mal ji je gadn pomoje.....moje mnenje.... aja pa novinarki swaka cast za prawilno uporabljeno slovco "gospa Angela je zacela zbolewati" haha LoL smeh
Cofar
24. 02. 2010 00.59
je pa moje mnenje - da, glede na to, da je bila oporoka narejena pri bratu od zdravnika - ni 2X za rečt, da res ne gre tud za pohlep!!
Cofar
24. 02. 2010 00.53
serip tole kar si napisal kar ornk drži!
sukna
24. 02. 2010 00.09
Sestra naj bo raje tiho! Zdravnik oz, družina bi ji lahko zaračunala za oskrbo stajše gospe (rec. menjava planic in podobne stvari, za katere ona tudi, če bi želela ne bi mogla in znala skrbeti) stroški vsega bi bili gotovo večji od vrednosti hiške, za katero je bila sestra pokojne že zdavnaj izplačana, kar sta obe še prisebni tudi podpisali! Hiša je zdravnikova!
1972matt
24. 02. 2010 00.08
Bogo19 No comment.
bogo19
23. 02. 2010 23.42
1972matt - Carotta Ponovno še ena šala leta. Tukaj je lepo razvidno da je bil samo pohlep podenarju in premoženju pokojne !
1972matt
23. 02. 2010 23.27
Gospodu odpri.oci bi napisal samo to, da je en navaden površnež. Ne bodi preveč "Slovenec", in se prvo malo bolj pozanimaj o stvari in razmisli preden kaj pišeš oz. daješ komentar. Še enkrat si oglej reportažo in poslušaj s pametjo in ne le z ušesi. Malo se vprašaj: - je oskrbovanka lahko pisala (glede na bolezensko stanje, prstnega odtisa pa ne moreš kar tako ponarediti), - oskrbovanka je že imela prej drugo gospo za oskrbo in ne "drage sestre" (se ti že kaj sveti) , - začasni skrbnik - pa ja, če si plačan, moraš pač govoriti kot ti rečejo (kaj pa veš za koliko sta se zmenila - zgolj kontra na brata v odvetniški pisarni), - gospa Kristina in začasni skrbnik na enem bregu, ostali na drugem (nečaki gospe Angele, CSD, sodišče,...)????? Nekaj ni v redu s to tehtnico, če ti jo kaže uravnoteženo. Jo moraš na novo umerit. Pa še bi lahko našteval nedoslednosti komentarjev iz prispevka pri gospe Kristini. Moje mnenje je, da je dobrota sirota. Človek (zdravnik) se je trudil, da je povrnil dobroto gospe Angele in skrbel zanjo s svojo družino (se vam sploh sanja koliko je tu odrekanja). Lahko bi jo poslal v dom za ostarele (kar mu je oporoka brez zahtev s strani Angele omogočalo), a se je odločil da ne, ampak je izpolnil svojo obljubo (verjetno ustna) in skrbel zanjo doma. VSA ČAST NJEMU, da bi le bilo več takih dobrih ljudi na svetu.
Simon2010
23. 02. 2010 23.18
Družina Carotta res ste prava sramota ! Upam da se boste cvrli v peklu kot se cvre vaš prednik Rudolf in Ana. Pametno bi bilo še raziskat zakaj je gospa bila v tako slabem zdravstvenem stanju.Moje osebno mnenje. Obstaja možnost da jo je do takšnega stanja lahko ptipeljal sam zdravnik.
bogo19
23. 02. 2010 23.01
Upam da sodišče ne bo nasedlo prevarantskemu zdravniku in njegovi prevarantski družini.Sram jih naj bo saj so ubogo ženico izkoriščali do smrti sedaj pa še hočejo njeno imetje. Niso vedeli kaj piše v oporoki ,to je pa res šala leta. Brat zaposlen v tej odvetniški pisarni kjer se je delala oporoka in on ne ve kaj v njej piše.Verjamem da sodišče ne bo nasedlo takšni goljufiji.Oškodovano gospo pa pozivam da lahko pusti kakšen kontaktni naslov in ji bom jaz osebno priskrbel in tud financiral najboljšega odvetnika.V zameno ne potrebujem ničesar,če bo pa želela pa lahko vse kar bo dobila nazaj od svoje sestre po svoji smrti da v dobrodelne namene za uboge in zapuščene otroke.
Odpri.oci
23. 02. 2010 21.58
Moje mnenje.... tale zdravnik je navadna p..... Kot je bilo videti, pokojna ni nič podpisala... samo "prstni odtis" ????? To lahko vsak ponaredi, morda celo posmrtno ????? Kje so kakšne "nevpletene" priče ????? Pa odvetnik, ki je "napisal" oporoko - čisto slučajno brat zdravnika ???? (pa je primer bulmastifov, senice, zalarja in.... zgolj naklučje) Samo še en primer pokvarjenih zdravnikov, odvetnikov in notarjev, pa nesposobnosti CSD-jev !!!