Slovenija

Zavrnili Sanolabor

Ljubljana, 22. 08. 2006 13.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Revizijski zahtevek Sanolaborja zoper izbranega ponudnika za dobavo nujne opreme je bil zavrnjen.

Zahtevek za revizijo Sanolaborja zoper izbranega ponudnika za dobavo nujne medicinske, laboratorijske in pohištvene opreme je bil zavrnjen.
Zahtevek za revizijo Sanolaborja zoper izbranega ponudnika za dobavo nujne medicinske, laboratorijske in pohištvene opreme je bil zavrnjen. FOTO: POP TV

Ministrstvo za zdravje je prejelo sklep Državne revizijske komisije, da se zahtevek ponudnika Sanolabor v zvezi z dobavo in montažo nujne medicinske in laboratorijske ter pohištvene opreme za onkološki inštitut zavrne kot neutemeljen.

Dosedanje aktivnosti na področju javnih naročil za Onkološki inštitut v Ljubljani tako kažejo na to, da bo selitev v nove prostore možna še pred iztekom leta. Komisija je namreč sprejela odločitev, da vloženi revizijski zahtevek ponudnika Sanolabor zoper odločitev ministrstva, da se javno naročilo za dobavo in montažo nujne opreme za dokončanje gradnje in opremljanja objektov D in E Onkološkega inštituta v Ljubljani in sicer za sklop 7, ki obsega opremo bolnišničnih sob, odda ponudniku Mollier, zavrne kot neutemeljen.

Ponudbena vrednost sklopa 7 je po ponudbi Mollier znašala 178.256.100,06 slovenskih tolarjev. Ministrstvo lahko pogodbo z izbranim ponudnikom podpiše že ta teden, kar pomeni, da vse aktivnosti v zvezi z opremljanjem onkološkega inštituta potekajo po načrtih.

Operacijske mize s pripadajočo opremo bodo po že predstavljenem terminskem načrtu dobavljene in montirane do konca meseca oktobra 2006, kar sovpada tudi z izvedbo omenjenega javnega naročila.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.