Slovenija
Oglas

Z otroki na morje pred začetkom šole

Ljubljana, 19. 08. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 23 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Maksimalno izkoristite to poletje! Otroke še enkrat odpeljite, da uživajo v plavanju, igrah na plaži in čofotanje v bazenu, preden se znova usedejo v šolske klopi.

Izbrali smo nekaj odličnih družinskih hotelov na hrvaški obali, ki jih bodo vaši otroci oboževali in v katerih trenutno velja popust do 20 % na namestitev

Pustolovščina na otoku

Bluesun Holiday Village Bonaca
Bluesun Holiday Village Bonaca FOTO: Arhiv ponudnika

Le nekaj minut hoje od slovite plaže Zlatni rat, v Bluesun Holiday Villageu Bonaca 4*, vas čakajo prave počitnice: polni penzion z vključeno pijačo ob obrokih, bogat animacijski program, dva zunanja bazena z bari ob bazenu, otroško igrišče in druge družinske vsebine. Sobe se nahajajo v paviljonih, obdanih z mediteranskimi borovci, do 3 otroci pa bivajo brezplačno.

Novo doživetje družinskih počitnic

Bluesun hotel Marina
Bluesun hotel Marina FOTO: Arhiv ponudnika

 V prenovljenem Bluesun Hotelu Marina 4*, ob eni najlepših svetovnih plaž, Punta Rata, bodo vaši mulci uživali kot še nikoli prej! Kopanje v kristalno čistem morju, otroško igrišče s čofotalnikom, mini klub... Vse za njihovo celodnevno uživanje je tukaj. Medtem ko se otroci zabavajo, se vi sprostite ob poletnem koktajlu v novem Maestral Beach Clubu. Do 3 otroci bivajo brezplačno.

Družinski hotel ob plaži

Bluesun hotel Alga
Bluesun hotel Alga FOTO: Arhiv ponudnika

Na vrhunski lokaciji ob najdaljši plaži Makarske riviere, v Bluesun Hotelu Alga 4*, se boste spočili brez skrbi. Polni penzion z vključeno pijačo ob obrokih, velik zunanji bazen, odličen animacijski program za otroke in večerna zabava za vas, so pravi recept za protistresni oddih. Do 2 otroka do 13,99 let bivata brezplačno.

 

Naročnik oglasne vsebine je Bluesun.