Slovenija
Oglas

Vstopnice so v prodaji za zadnji ples Toma Hardyja in Venoma

Ljubljana, 21. 10. 2024 09.35 | Posodobljeno pred 3 urami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Potem ko je prvi film navdušil gledalce po vsem svetu in je drugi del dodatno razširil svet simbiotov, prihaja v kinodvorane tretji in zadnji del filmov o Venomu s Tomom Hardyjem v glavni vlogi. Vstopnice so že na voljo tudi prek spleta.

Film bo na rednem sporedu od naslednjega četrtka, 24. oktobra, vendar bodo v kinematografih Cineplexx in Maribox predpremierne projekcije že v sredo 23. oktobra, ko je predviden tudi edinstven Cineplexx dogodek: kinodvorane bodo namreč predvajale vse tri filme zapored.

Oboževalci požrešnega antijunaka Venoma si bodo tako v sredo 23. oktobra v maratonskem večeru lahko ogledali kar vse tri Venome – prvega iz leta 2018, drugega iz leta 2021 in še najnovejšega, Venom 3: Zadnji ples.

V zadnjem delu priljubljene trilogije sta Eddie in Venom skupaj na begu pred obema svetovoma – pred zemeljsko vojsko, policijo in obveščevalci, ki želijo ujeti Eddieja – ter zunajzemeljskimi simbioti, ki iščejo Venoma.

Promocijski spot obljublja najbolj divjo pustolovščino doslej: potovanje po Ameriki, stotine novih simbiotov in razburljive bitke, ki bodo priljubljeni dvojici pokazale, da se konec vendarle bliža, pa če jima je prav ali ne.

Režijo in scenarij podpisuje Kelly Marcel, scenaristka prvih dveh Venomov in avtorica, scenaristka ter producentka srhljive serije The Changeling na AppleTV+. Ob Tomu Hardyju, britanski igralski ikoni, ki slovi po filmih Mad Max, Inception, Warrior, The Revenant, Dunkirk in serijah Taboo, Wuthering Heights ter Peaky Blinders, nastopajo še Chiwetel Ejiofor (Karl Mordo iz MCU-ja, filmi Infinite, 12 Years a Slave, The Martian), Rhys Ifans (Otto Hightower iz HBO-jeve uspešnice House of the Dragon, Xenofilius Liupka iz franšize Harry Potter, Curt Connors/Kuščar iz Spider-Mana s Tomom Hollandom) ter Juno Temple in Cristo Fernandez, znana po glavnih vlogah v humoristični TV seriji Ted Lasso, ki je s svojimi tremi sezonami (2020 – 2023) navdušila svet.

Ste pripravljeni na epski zaključek od 23.10. ter zadnji ples Toma Hardyja in njegovega kultnega Venoma?

 

Naročnik oglasne vsebine je Confilm d.o.o.