Slovenija
Oglas

Valhalla Fight Night praznuje 5. obletnico z največjim dogodkom doslej – VFN 10 v Celju!

Ljubljana, 06. 10. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 1 uro

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

VFN se vrača v Celje po skoraj dveh letih in obljublja najbolj spektakularen in produkcijsko najbolj dovršen dogodek doslej! Poleg tega pa VFN 10 prinaša zgodovinsko borbo za šampionski pas v velterski kategoriji!

VFN 10

Valhalla Fight Night (VFN)  predstavlja jubilejni deseti veliki dogodek VFN 10, ki bo 19. oktobra 2024 ob 20. uri v dvorani Golovec v Celju. Hkrati VFN 10 obeležuje tudi 5. obletnico delovanja, hkrati pa prinaša številne novosti, ki bodo dvignile nivo MMA spektaklov v Sloveniji. Prvič v zgodovini organizacije pa bo borba za šampionski pas v velterski kategoriji, kar bo predstavljalo pomemben mejnik za organizacijo in slovensko MMA sceno. 

Jan Berus vs Luka Lakić
Jan Berus vs Luka Lakić FOTO: Robi Valenti

Glavna borba večera bo epski spopad za šampionski pas v velterski kategoriji. Neporaženi slovenski borec in zvezda VFN, Jan Berus (4 zmage, 0 porazov), bo vstopil v kletko, kjer ga čaka vročekrvni srbski borec Luka "Bandit" Lakić (4 zmage, 1 poraz). Oba borca sta prepoznana kot dva največja talenta v velterski kategoriji na Balkanu. Oba sta tudi izjemno samozavestna, kar se je pokazalo že tudi na nedavni tiskovni konferenci, kjer se je vnel vroč besedni spopad, ki je le še podžgal pričakovanja pred obračunom. Obetamo si lahko pravi MMA spektakel, ki bo brez dvoma odločil, kdo si zasluži postati prvi VFN šampion

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Poleg glavne borbe za šampionski pas bodo na dogodku še številna druga borilna imena, ki bodo gledalcem prinesli pravo izkušnjo MMA-ja na visokem nivoju! V kletki bomo tako videli med drugim tudi Roka Krušiča (5 zmag, 2 poraza), ki se vrača po uspešnem povratku na VFN 9, kjer je zaradi poškodbe nasprotnika med borbo zabeležil zmago že v 1. rundi borbe. Tokrat mu bo nasproti stal neugoden Nikola Đurđev, ki bo v kletko prišel z močno željo po maščevanju klubskega kolega.

Po zmagi pred domačo publiko na VFN 9 pa bomo ponovno v kletki videli tudi Anžeta Vujčiča (1 zmaga, 2 poraza), kateremu bo pot do druge profesionalne zmage poizkušal prekrižati Vuk Lekić (1 zmaga, 1 poraz). Nadejamo se lahko napete, izenačene in tehnično podkovane borbe, saj oba prav tako kotirata zelo visoko med borci na Balkanu.

Dogodek bo bogatejši tudi za težkaški obračun v Kickboxu, ki bo potekal v MMA rokavicah – kar pomeni, da bo na sporedu še dodatna doza akcije in adrenalina v borbi v stoje.

VFN 10 bo produkcijsko presegel vse dosedanje mejnike. VFN ekipa se je odločila, da gledalcem prinese nepozabno izkušnjo, polno akcije in navdušenja, ki je v Sloveniji še niso imeli priložnost izkusiti. Dogodek bo nadgrajen tudi za tako imenovani 'fan zone',  kjer boste ljubitelji MMA imeli priložnost, da od blizu spoznate svoje najljubše borce, jih srečate osebno in morda celo izmenjate nekaj besed ali fotografij z njimi. Na dogodku bo tudi VFN Merchandise Store z ekskluzivnimi merchandise izdelki, ki jih VFN ponuja. 

VFN šampionski pas
VFN šampionski pas FOTO: Robi Valenti

Na nedavni tiskovni konferenci je VFN predstavil šampionski pas, ki bo v središču pozornosti prihajajoče borbe med Lakićem in Berusom. Ta izjemno dovršen pas ni le simbol šampionske slave, temveč tudi pravi umetniški dosežek. Izdelan je iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo tako estetsko privlačnost kot tudi njegovo avtentičnost. Njegov dizajn združuje inovativne elemente in klasične linije, kar ga naredi edinstvenega v svetu borilnih športov. Ob predstavitvi so številni prisotni izrazili navdušenje in pozitivne odzive, kar potrjuje, da bo ta pas še dodatno dvignil prestiž šampionskega dvoboja in vsem borcem dal dodatno motivacijo za osvojitev le-tega.

VFN DOGODEK
VFN DOGODEK FOTO: Robi Valenti

Vstopnice za dogodek so že na voljo na Entrio ter vseh njihovih prodajnih mestih (BS Petrol, kioski, ...)

Ne glede na to, ali ste dolgoletni oboževalec borilnih veščin ali pa vas ta šport šele začenja zanimati, VFN 10 vam prinaša večer, ki ga ne smete zamuditi. Borci bodo v kletki pustili srce in dušo, vi pa boste priča spektakularnim borbam, ki bodo dokazali, zakaj Valhalla Fight Night postaja vse bolj popularna organizacija ne le v Sloveniji ampak tudi na Balkanu.

VFN vas vabi, da se jim pridružite 19. oktobra 2024 v Celju in postanete del zgodovinskega trenutka v svetu MMA v Sloveniji!

 

Naročnik oglasne vsebine je Valhalla Fight Night.