Slovenija
Oglas

V novi kolekciji CCC poiščite odlične izdelke za novo šolsko leto

Ljubljana, 18. 09. 2024 00.15 | Posodobljeno pred enim dnevom

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Začetek šole je odličen čas za prenovo garderobe. Odkrijte svetovno znane znamke v najnovejši kolekciji Back to School.

CCC Obutev d.o.o.

S prihodom jeseni je čas za vrnitev v šolske klopi. Pred šolarji je veliko izzivov, z najnovejšo ponudbo CCC pa je olajšan vsaj tisti modni. Kolekcija Back to School združuje vodilne svetovne blagovne znamke v fantastični mešanici funkcionalnosti in stila. Poleg velikih imen je kolekcija posebna tudi zaradi svoje pestrosti. Na enem mestu lahko najdete superge in nahrbtnike, ki se popolnoma prilegajo vašemu stilu. Raziščite kolekcijo v najbližji trgovini CCC ali spletni trgovini, v nadaljevanju pa izpostavljamo nekaj najbolj zanimivih izdelkov.

CCC Obutev d.o.o.

Poleg superg v beli, črni, bež in temno modri barvi Reebok ponuja tudi model SMASH EDGE v lila in vijoličasti različici, kar pomeni, da bo ponudba všeč tako tistim, ki imajo radi klasiko, kot tudi tistim, ki radi eksperimentirajo.

CCC Obutev d.o.o.

Adidas tudi letos navdušuje z nezamenljivo klasiko, v središču pa je model superg PRESTIGE, ki ga je enostavno združiti s katero koli kombinacijo.

CCC Obutev d.o.o.

Za tiste, ki cenijo streetwear stil, je Kappa pripravila superge s črno-rdečimi detajli, ki združujejo udobje in funkcionalnost.

CCC Obutev d.o.o.

Champion ponuja superge in nahrbtnike v nevtralnih barvah, model PRESTIGE pa izstopa kot brezčasna izbira za najrazličnejše stile.

CCC Obutev d.o.o.

V kolekciji znamke PUMA vam bodo pozornost nedvomno pritegnile superge z belo-rdečimi detajli. Tisti, ki radi eksperimentirajo z obutvijo, bodo izbrali model CLUB II ERA, ki za novo šolsko leto prihaja v osveženih odtenkih.


Naročnik oglasne vsebine je CCC Obutev d.o.o.