Slovenija

Nova soseska v Kopru: prosilcev desetkrat toliko, kot je stanovanj

Ljubljana, 01. 10. 2024 19.01 | Posodobljeno pred 20 minutami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Jaka Vran
Komentarji
2

V Kopru so v uporabo uradno predali 75 novih javnih najemnih neprofitnih stanovanj, v kratkem bo na voljo še dodatnih 91. Povpraševanje po tovrstnih stanovanjih pa je zaradi razmer na trgu enormno, prosilcev je bilo skoraj desetkrat toliko, kot je na voljo stanovanj.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Darko32
01. 10. 2024 20.26
V Slvoeniji je potrebno omejiti priseljevanje in sploh tistih, k izlorabljajo socialne transferje in ne ščitijo naše zastave.
Magic-G-spot
01. 10. 2024 20.40
Darko tebi nekaj besed ker so zaklenili clanek o teroristicnem napadu v Izraelu in ti nisem mogel tam napisat pod tvoj komentar. Izrael je bil napaden ker tile skrajnezi imajo agendo izbris Izraela. Skrajnezi in navaden narod sta pa dva razlicna pojma. Zal se skrajnezi skrivajo za civili in civili si zelijo da se skrajneze odstrani. Eni so imeli sreco in pobegnili na zahod zahod pa nesreco ker je sprejemal vse med njimi tudi take ki simpatizirajo s teroristi. Zalostno da krivis Izrael za to kar se zdaj dogaja. Tem radikalcem je malo mar za svoje kaj sele za druge in to lahko vidis v tem clanku da namerno ubijajo civile ne pa vojaske cilje. Bolan komentar si napisal in podprl teroriste in terorizem ter Hitlerja in njegov nazifasizem. Borba proti terorju se bo nadaljevala in zmagali bodo normalni ljudje in bo mir. Ti pa se skrij. To ti je dobro namerno priporocilo. In se nekaj. Poglej si govor Netanjahuja, ki ga je namenil Irancem in Iranski narod je z njim da se odstrani zblojen rezim. Ce neverjames brskaj po druzbenih omrezjih in beri kaj pisejo normalen Libanonski, Iranski.... ljudje.