Slovenija

V Gorenju skrivnostni

Šoštanj, 27. 02. 2007 19.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Gorenje bo septembra pripravljeno na začetek proizvodnje oklepnikov Patrie. Podrobnosti pa so še naprej skrivnost.

Gorenje bo septembra pripravljeno na začetek proizvodnje oklepnikov Patrie. Podrobnosti pa so še naprej skrivnost.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

politik70
28. 02. 2007 09.43
No zdaj bo pa JJ še gorenje sprivatiziral in verjetno druzga k nalepke res ne bojo gor limal.Rabjo pa zaprto halo da ne bojo 8 kolesniki vlažni ker na vlago nalepke oziroma barva slabo prime.A nebi blo bolše k bi kakšen pralnik ali hladilnik več naredel kukr da v komunizmu zaslužen dnar stran mečejo z halo za limaje nalepk?Ta vlada vsak dan dokazuje kok je glupa in res bomo kmal kamne lizal če še teh ne bojo prodal.
Uporabnik113189
28. 02. 2007 08.28
Sam razumem njihov veliki posel tako, da so dolžni narediti zaprt prostor, kjer bodo začasno parkirali uvožene oklepnike in jih tako zavarovati pred radovedneži.. Njihovo delo pa je očistiti gume in nalepiti nalepke, pa mogoče še prevesti kako besedilo v slovenščino. Zato so podrobnosti "skrivnost". Če bi se izvedele, bi nastala cela štala, saj bi bilo takoj postalo jasno, da so vse govorice o velikem deležu dela na teh vozilih v naši državi samo pravljica..
bnam 2707
27. 02. 2007 22.19
Veliki managerj,je tudi to zgodba o uspehu? Ali prva poteza pri prodaji Gorenja! Zakaj to mislim?Ker slovenski managerji itak drugega ne znajo kot prodajat podjetja ali pa se gredo megalomanstvo. Ko bomo brez vsega bomo dobrodošli v knjižnici,kjer bomo lahko brali Cankarja.Saj veste zakaj!i Lahko je piskati okrog kako smo uspešni,dokler je še kaj za prodat,kar je bilo ustvarjenega v prejšnji državi,ko tega ne bo več,bomo lahko govorili samo še o zgodbi o neuspehu.Menim,da je vodstvo gorenja naredilo kapitalno napako.
inkir
27. 02. 2007 19.50
Daj Bobinec ne nabijaj več!!