Slovenija
Oglas

Top novosti te sezone! Izjemni Samsung prepogljivi telefoni

Ljubljana, 23. 07. 2024 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Nova prepogljiva telefona Galaxy Z Fold6 in Galaxy Z Flip6 prinašata svež veter v svet mobilne tehnologije, ki združuje eleganten dizajn, vrhunsko uporabnost in neverjetno prilagodljivost s pomočjo umetne inteligence. Samsung z novo generacijo prepogljivih telefonov Galaxy Z serije poudarja svojo zavezanost k inovacijam, trajnosti in izboljšanju uporabniške izkušnje.

Samsung

Nenehne inovacije prepogljivih naprav Samsung so privedle do najtanjše in najlažje Galaxy Z serije doslej, zasnovane za optimalno prenosljivost. Popolnoma simetrična oblika z ravnimi stranicami daje napravam prefinjen videz, poleg izboljšav v oblikovanju pa je Galaxy Z serija tudi bolj robustna in udobna za brezskrbno uporabo. Zadnja generacija pametnih telefonov Galaxy Z je opremljena z izboljšanim Armor aluminijem in steklom Corning Gorilla Glass Victus 2, kar jo naredi najbolj odporno Galaxy Z serijo doslej.

Vitkejši in močnejši kot kdaj prej

Galaxy Z Fold6 je zasnovan tako, da izboljša način dela, igranja in informiranja. Z enostavnim potegom z roba zaslona ali z govornim ukazom "Hej, Google" lahko uporabniki prikličejo Gemini vmesnik, ki jim pomaga pri pisanju, učenju ali načrtovanju. Ta digitalni pomočnik, integriran v najbolj priljubljene aplikacije Google, omogoča hitro organizacijo načrtov, pridobivanje informacij v realnem času in raziskovanje znamenitosti z uporabo Google Zemljevidov.

Poleg tega funkcije, kot so Tolmač (Interpreter) in Sprotni prevod (Live Translate), omogočajo brezhibno komunikacijo v več jezikih. Galaxy AI* izkorišča edinstven format z dvema zaslonoma, kar omogoča bolj naravno interakcijo in tekočo komunikacijo s komerkoli, kjerkoli.

Samsung

Galaxy Z Fold6 ni le tehnološko napreden, ampak tudi vizualno privlačen prepogljiv telefon. Kupci bodo lahko izbirali med barvami srebrne sence, rožnate in mornarsko modre za Galaxy Z Fold6. Te barve so skrbno izbrane, da poudarijo eleganco in sofisticiranost naprave. Poleg barv je zasnova telefona osredotočena na uporabniško izkušnjo – tanjši in lažji kot kdajkoli prej, s popolnoma simetrično obliko in ravnimi stranicami, kar omogoča udobno uporabo in enostavno prenašanje. Novi Galaxy Z Fold6 je prava paša za oči in hkrati robusten ter udoben sopotnik za vsakdan.

Prostoročni selfiji? Kako fleksibilno.

Galaxy Z Flip6 prinaša nov nivo prilagodljivosti s svojim izboljšanim zunanjim zaslonom FlexWindow. Zaslon omogoča dostop do funkcij, ki jih poganja umetna inteligenca, brez potrebe po odpiranju telefona. Funkcija Predlagani odgovori (Suggested replies) omogoča hitre in ustrezne odgovore na sporočila, medtem ko prilagodljivi pripomočki zagotavljajo, da imate vedno pri roki najnovejše informacije in funkcije, kot so novice, glasba in zdravje.

Samsung

Kamera FlexCam ponuja najbolj vsestransko izkušnjo kamere, saj samodejno prepozna motiv in prilagodi povečavo za popolne posnetke. Ne glede na to, ali gre za selfie, skupinsko fotografijo ali čudovit prizor, FlexCam zagotavlja, da bo vsak posnetek popoln. Z novim načinom samodejne povečave (Auto Zoom) FlexCam samodejno poišče najboljši posnetek tako, da prepozna motiv in ga poveča ali pomanjša, preden opravi potrebne prilagoditve. Tako uporabnikom ni treba izbirati med seboj, prijatelji ali osupljivimi posnetki ozadja – vse to brez dotika telefona.

S Flex možnostmi prepogibanja lahko uporabniki enostavno zajemajo fotografije iz različnih kotov, tudi s pomočjo kretenj roke, kar omogoča slikanje od daleč brez potrebe po fizičnem stiku z napravo.

Samsung

Galaxy Z Flip6 je na voljo v barvah srebrne sence, rumene, modre in mentol zelene, kar omogoča, da naprava izstopa in se prilagodi vsakemu stilu.

Samsung

Umetna inteligenca v prepogljivi obliki

ProVisual pogon, ki je del obeh telefonov, poganja umetna inteligenca in dopolnjuje izkušnjo kamere od snemanja, urejanja do ogleda. Vključuje funkcije Nightography, UI Zoom, Instant počasne posnetke (Instant Slow-mo), Predloge za urejanje (Edit Suggestion), Generativno urejanje (Generative Edit) in Izjemno visok dinamični razpon (HDR). Funkcija Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist), ki jo poganja umetna inteligenca, lahko izboljša vsako fotografijo, medtem ko Studio za portrete (Portrait Studio) ustvari različne sloge portretne fotografije, kot sta risanka ali akvarel. Ti pripomočki omogočajo, da postanete pravi mojster fotografije in posnamete neverjetne trenutke svojega življenja.

Galaxy AI v obeh napravah omogoča brezhibno komunikacijo in prilagodljivost, ki jo potrebujejo sodobni uporabniki. Od inteligentnega predlaganja odgovorov do prilagoditve zaslona glede na vaše osebne želje in potrebe – vse to omogoča, da so Galaxy Z Fold6 in Galaxy Z Flip6 resnično vaši osebni pomočniki.

Samsung

Odprite svojo zgodbo. Čaka vas darilo!

Naročite Galaxy Z Fold6 in za darilo prejmite ovitek s S Pen pisalom, da boste vedno elegantni in pripravljeni za zapisovanje. Ob nakupu Galaxy Z Flip6 pa vas čaka Flipsuit ovitek, ki se prilagodi vsaki situaciji in slogu. Kot dodaten bonus prejmite 100 € ob odkupu starega telefona. 

Izberite svoj novi telefon in uživajte v posebnih darilih, ki poudarjajo vašo ustvarjalnost in produktivnost. Več informacij o prednaročilu tukaj.

Prednaročite svojo novo napravo in razširite svoj ekosistem z novo Galaxy Watch Ultra ali Galaxy Watch7 in novimi brezžičnimi slušalkami Galaxy Buds3.

Samsung

*Funkcije Galaxy AI bodo brezplačno na voljo do konca leta 2025 na podprtih napravah Samsung Galaxy.

 

Naročnik oglasne vsebine je Samsung.

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA