Slovenija

Onkologija: Zaradi napak velike izgube

Ljubljana, 02. 04. 2008 19.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Ana Turk/Tadeja Lampret
Komentarji
4

Posebna komisija na onkološkem inštitutu je razkrila napake, ki so se pojavile med in po gradnji onkološke klinike.


KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Buena Vita
06. 04. 2008 12.05
MEDICOR--V IZOLI KO STOPIŠ SKOZI VRATA,SE POČUTIŠ KOT BOG,ČISTOČA NA VRHUNCU,PRIJAZNO OSEBJE,ŽE PRI VSTOPU NALETIŠ NA NAJPRIJAZNEJŠO GOSPO LILI,ONA TE SPREJME,IN PREDA NAPREJ BOLNIČARJEM,SEVEDA SI POTEM RES V NAJBOLJŠIH ROKAH,RES DOBRIH ZDRAVNIKOV ŽANJEJO PRIZNANJA,SAMA PREDLAGAM REFERENDUM,DA UZAKONIJO TAKE USTANOVE-MALE UČINKOVITE---POMERI ČLOVEKA Z ZANESLJIVIM OSEBJEM VSEM KI STE BOLANI,ŽELIM DA PRIDETE V ROKE TAKEMU OSEBJU RES SO LASTOVICE,DAJEJO NAM UPANJE
Uporabnik113189
04. 04. 2008 09.51
Ubogi bolniki. Potem ko so zgradili supermoderno kliniko, v kateri kar mrgoli tehničnih napak ( v opomin - avto s tehnično napako ne sme na cesto ) in že kar poslujejo, se pojavljajo naslednje dileme, kot na primer. Gospa, vašega raka bi sicer lahko pozdravili z dietno prehrano rdeče pese, ampak potem ne moremo opravičiti stroškov. Zato vas bomo najprej operirali na mizi, kjer je prepih, če boste prehlad in zaplete po operaciji preživeli, pa še rdeča pesa in boste kot nova..
pahor?ek
04. 04. 2008 09.35
bessni_m...ima popolnoma prav...seveda neslavna zgodovina onkologije sega v čase LDS (Zahec) in SD-jevsko vladavino. Takrat so bili zadovoljni z izgubami, slabimi razmerami itd. Kako si lahko razlagamo to nenadno nestrinjanje? Na dva načina. Prvi je ta, da želi Kebrov zdravniški sindikat, ki je zelo dobro plačan, nagajti vladi JJ pred volitvami. Drugi pa je ta, da poskušajo izsiljevati vlado za večjo proračunsko pogačo. Oba poskusa sta s strani zdravniškega sindikata neosnovana. Bo že še prišel čas, ko bodo nastopile zasebne bolnice, kjer te bodo sprejeli kot človeka in te tudi primerno oskrbeli.
Šumadinac
03. 04. 2008 08.28
ta svet vsak dan odkrije nekaj novega..nekaj, kar že vsi pristojni vedo..doktorji na onkologije se v prejšnjih letih niso bunili, delali so v slabših razmerah, ampak ker so prejšnjega direktorja sukali okoli prsta, je bilo vse ok.. in da bi bil Svet tok fer pa navrgel dejstvo, da so odgovorni izključno tisti, ki so sprejeli projektno dokumentacijo (in se tudi strinjali, da bo južna stran zgradbe steklena, kot preostali del).nadalje, klimati-kdo je pisal specifikacije, kdo je ocenil njihovo moč glede na velikost zgradbe?? Od kje vam podatek o 28 stopinjah?smo imeli milo zimo, sam poletne pa spet ne..če pa so do teh meritev prišli že jeseni(npr. septembra), ste pa malo pozni v teh svojih ugotovitvah!! Dragi svetovci, ne prodajajte megle, ker si zbijate kredibilnost, ki je že tako ali tako na dnu..