Slovenija

Starši združili moči

Ljubjana, 27. 10. 2007 18.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Bojana Ksela
Komentarji
10

Starši 20-letnika, ki so ga pretepli pred Globalom, bodo pravico iskali skupaj s starši deklet, ki so umrle pred diskoteko Lipa.

Starši 20-letnika, ki so ga pretepli pred Globalom, bodo pravico iskali skupaj s starši deklet, ki so umrle pred diskoteko Lipa.

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tadeja.krapez@gmail.com
28. 10. 2007 12.24
Če mestni veljaki nebi imeli kosmate duše, bi kumunalcem naročili, da bi za prihajajoči praznik spomin na mrtve, naročili, da pustijo vsaj eno svečo in zraven Gorazdovo sliko. Kaj če bi tako nečloveško smrt doživel kakšen njihov sorodnik.
1P2L
28. 10. 2007 12.06
Ma dajte no.A sedaj bodo pa na vsakem vogalu gorele svece???? Zivljenje gre dalje, pokojni ostaja v srcih tistih, ki so ga poznali.
civitasstain@gmail.com
28. 10. 2007 10.30
tadeja.krapez |Narod ni pozabil. Ljubljanskemu županu in mestu ne ugaja to. Sploh pa za turiste in ljudjem ki prinesejo v Ljubljano denar ni bila kaj prijetna slika. Smo pač družba, ki je zavrgla etiko in misli samo na denar......
theykilledKenny
28. 10. 2007 09.16
-1
doki007@email.si
28. 10. 2007 07.48
država oziroma vlada lahko velik naredi ,......ukinejo vse varnostne službe ki jih imamo , ker jih mnogo preveč in to je sama mafija ,......!!!! v taki mali sloveniji pa tok varnostnikov ki so sedaj nevarnostniki ,.....!!!! uvede samo ena ki bo strogo preverjena od narodnosti do znanja jezika ,....ect ,.....!!! + polcija je tista ki mora varovat pa vojska če je treba ......!
tadeja.krapez@gmail.com
28. 10. 2007 07.31
Kako hitro ljudje pozabimo. Pol ure nazaj sem se nahajala pred Globalom, pa ni tam gorela niti ena sveča, ki bi vsaj malo spomnila jutranje sprehajalce na ubogega Gorazda. Naj se malo po vesti potrka ljubljanski župan, saj kumunala spada pod holding ljubljana. Snaga Ljubljana je namreč pospravila vse sveče in vse slike Gorazda in jih odpeljala na smetišče.
1P2L
28. 10. 2007 05.18
Nic ne bo vrnilo otrok.
dreko123
28. 10. 2007 02.05
Jaz sem x clovek, ampak mi je se nek x clovek, ki dela na zavarlovalnici triglav ze takrat povedal, da glede primera LIPA ne bo nastradal lastnik, ker kolikor on ve ima doticni clovek povsod veze vkljucno z zavarlovalnico, in da se bo zmazal, ker pozna veliko ljudi... in tako se je tudi zgodilo... ! kar se pa tice Globala bo pa po moje ista zgodba... vsi ljudje ki imajo razvpite ljubljanske lokale imajo tudi veze globoko v politiki in sodstvu tako, da se vedno z lahka zmažejo. Edina pretnja proti takemu tako rekoč organiziranem kriminalu so mejiji, ki stvar neodvisno od vlade in sodstva raziščejo in dajo javnosti in ostalim vedeti da primer ni zaključen in uspodpudijo postopke, ki bi se v normalnih okoliščinah že zdavnaj zaključili v prid uplivnim ljudem ampak upam da jih zaradi pritiska in raziskav medijev ne bodo! Sicer vem še za en primer, ki sicer navezuje Onkoliški Inštitut, iz prve roke se ne gre za smrt ampak za korupcijo... Zaposilili so mladega direktorja, ki je bil prej glavni za mladisko knjigo v sarajevu... sedaj pa ko je prevzel oblast na onkološkem inštitutu, je zahteval osebno tajnico, za stike z javnostjo ki ne počne ničesar razen da vleče davkoplačevalsko plačo, ukinl je parkiranje reševalnih vozil v kleti onkološkega in slednja parkirišča dovolil doktorjem, ki so mu pri srcu, s tem da slednji nimajo sedaj kje parkirati oz. zaradi pomankanja protstora OI odložiti oz. prevzeti pacientov, predal odločbo da se bo zgradila nova rampa oz. kartice sa samo peščico njemu priljublenih zdravnikov za vhod za parkiranje in da rabi razkošno vozilo, ki ga bo vozilo po sestankih vlkjučno z osebnim voznikom in s tem da je vsem zaposlenim zagrozill,da vsak ki bo prijavil nepravilnosti medijem, da bo odpušen! S tem da ne govorim da odpušča zaposlene, ki jim je potejkla pogodba za nedoločen čas in da zaradi vlade, ki pravi da onkološki inštitut ne sme podalševati oz zaposlovati novih delavcev za določen čas, zaposluje raje nove, ki so neizkušeni in potrebujejo najmanj 1 leto, da se vpeljejo v posel... in jih zaposli spet za nedoločen čas in ko jim poteče pogodba enostavno ratzpusti... tko da menim da ni imel SVET ogromno dela da razišče malo glede teh navedb, ki sem jih navedel in da seznani javnost s svinjarijami, ki se dogajajo za naš denar! Navedbe so resnične ampak se nihče noče izpostavljati, ker vsi vemo kako težko je dobiti zaposlitev!
Prvo Bore
28. 10. 2007 00.39
nintendo64 Poskusi in veliko sreče.
nintendo64@email.si
27. 10. 2007 23.53
To pa je zdaj že lakomnost. Država ne more biti kriva smrti. Potem bi lahko vsak tožil tudi državo, če dobi raka zaradi slabega zraka ali pa če zleti s ceste, ker ni bila ustrezna.