Slovenija
Oglas

Spoznaj novega virtualnega prijatelja, ki ti BO pomagal do boljšega duševnega zdravja

Ljubljana, 21. 10. 2024 09.27 | Posodobljeno pred 1 uro

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V današnjem hitrem in stresnem načinu življenja je skrb za duševno zdravje ključnega pomena, a pogosto ostaja zanemarjena.

Prav zato je nastal BO! mind, prva slovenska mobilna aplikacija, namenjena krepitvi duševnega zdravja, ki uporabnikom omogoča preprosto in dostopno pot do boljšega počutja.

BO! mind
BO! mind FOTO: Arhiv ponudnika

Zakaj izbrati BO!?

BO! mind ponuja celovito rešitev za vse, ki želijo izboljšati svoje duševno zdravje. Ne glede na to, ali potrebujete strokovno pomoč, dostop do spletne psihoterapije, ali zgolj iščete načine za globlje razumevanje sebe, je aplikacija zasnovana tako, da ponuja personalizirano izkušnjo za vsakega uporabnika.

Duševno zdravje kjerkoli in kadarkoli

Mobilna aplikacija BO! mind omogoča, da za svoje duševno skrbite kjerkoli in kadarkoli. Ne glede na to, kje se nahajate ali koliko časa imate na voljo, lahko s preprostim dostopom do mobilne aplikacije izvajate strokovno podprte vaje, spremljate svoje počutje in se posvetujete s strokovnjaki. Spletna psihoterapija omogoča, da se povežete s pravim strokovnjakom zase, brez da bi zapustili udobje svojega doma.

Znanstveno podprta orodja za napredek

Aplikacija BO! mind temelji na znanstveno preverjenih metodah, ki jih razvijajo strokovnjaki s področja psihologije in psihoterapije. V ekipi aplikacije sodelujejo strokovnjaki z izkušnjami na področju skrbi za duševno zdravje, zato so vse vaje in tehnike skrbno oblikovane, da uporabnikom zagotovijo varen in učinkovit napredek pri krepitvi duševnega zdravja ter splošnega počutja.

BO! mind
BO! mind FOTO: Arhiv ponudnika

Prvi korak do boljšega počutja

Ne dovolite da stres, anksioznost ali preobremenjenost prevzamejo nadzor nad vašim življenjem. Aplikacija BO! mind vam omogoča enostaven dostop do preverjenih tehnik in strokovne pomoči, ki vam lahko pomagajo vzpostaviti notranje ravnovesje. Prenesite BO mind že danes in začnite svojo pot do boljšega počutja.

Prenesi BO! mind že zdaj in naredi korak k boljšemu sebi!


Naročnik oglasne vsebine je BO!mind d.o.o.

  • ULTRA 1
  • ULTRA 2
  • ULTRA 3
  • ULTRA 4
  • ULTRA 5
  • ULTRA 6
  • ULTRA 7
  • ULTRA 8