Slovenija

Spor se poglablja

Ljubljana, 01. 11. 2007 17.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Barbara Pance
Komentarji
10

Veterani vojne za Slovenijo kljub dvem ustnim opravičilom iz Janševega kabineta dvomijo v njihovo iskrenost.


KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Heinke
02. 11. 2007 14.49
Kam in drugi, očitno nas je že ogromno takih, ki imamo občutek, ko gledamo tv: " kot bi nas meli za tepce", zato jo raje ne gledamo - škoda živcev, ali pa si mislimo svoje. Edino na tv slo sem videla članek, ki je govoril o očitni manipulaciji nasprotne strani tik pred volitvami. Za tole afero tudi mislim da je zgolj in samo afera, taka kot smo jih vajeni že doooolgo časa. Najbrž manipulacija z njegovi bližnjimi, ki se je ne zavedajo. Škoda. jožajoža, a ti plačajo, da take neumnosti trosiš, samo ne reci, da res verjameš v take bedarije od katerih ima samo tisti tajkun korist, ki obdrži monopol, če cerkve odstrani z "razpisa", zato je pa potrebna gonja proti njej.
Jožajoža
02. 11. 2007 13.01
zgodovina se ponavlja. leta 41 je cerkev slovenske fante nahujskala proti slovencem(takrat jim, ni uspelo), leta 91 se je zgodba ponovila(tokrat jim je uspelo).bili ste žrtve prevare.borili ste se za peščico izdajalcev in interes cerkve, ki ima sedaj v lasti 90% slovenije.
barbika51@gmail.com
02. 11. 2007 09.04
verjamem, da je opravičilo iz kabineta predsednika vlade iskreno. naj ga veterani sprejemejo.
ivanz
02. 11. 2007 01.59
se dobro, da tom.tom sorta ljudi prevladuje samo na obcasnih internetnih straneh, v realnem zivljenju pa je malo drugac, bog daj.
pkorosec
01. 11. 2007 22.36
Gen.T, povej ali res pricakujes pameten odgovor od nekega tom.toma ?
DarthRevan
01. 11. 2007 21.47
tom.tom zakaj pa POTOMCEM? Kaj pa je otrok kriv če se je rodil v komunistični družini!?
Poirot
01. 11. 2007 21.45
Kako opravičilo?? pa se je Janša vendar vidu da jih ni tam,kako so sploh začel brez njih si ne predstavljam!!
odkimasin
01. 11. 2007 20.45
Mislim, da je Slovenija edina država kjer ni bilo lustracije. Komunistom in njihovim potomcem ukinit vse državljanske pravice.
Prvo Bore
01. 11. 2007 19.24
kam greste ? Zopet se bo zgodila zgodovina, ker Vas nihče ne bo imel rad.
kam
01. 11. 2007 18.46
Po dolgem času sem gledal Svet in prepričal sem se, da mi ga spet ne bo potrebno dalj časa več gledati. Ne vem, ali so tako neumni ali samo naivni, če mislijo, da imajo opravka z neiteligentnimi ljudmi, s katerimi lahko manipulirajo. Očitna manipulacija: 1. primer - poročanje o "sporu" (nimam občutka, da gre za spor, razen če nekdo politizira) s polaganjem vencev. Naslov: Spor veteranov z vlado Janeza Janše (tega pa res nikoli ne pozabijo napisati, a ne). Nato tendenciozno obtožijo Benedetijevo (ustvarjalci Sveta, niti ne policisti), da je napisala pismo opravičila polno floskul. Jo popljuvajo, ker ni iskrena. Popljuvajo tiskovnega predstavnika vlade, ker se ni oglasil in na koncu, pazite, pokličejo na pomoč...KOGA???...Janšo (uau). Pravijo: očitno bo moral poseči v spor, kot je obljubil včeraj, sam premier Janša. Na začetku pravijo, da se je Janša zapletel v spor, sedaj pa ga kar naenkrat kličejo na pomoč. 2. primer (nadaljevanje): Naslednji prispevek govori o Peterletu in o tem, kako malo možnosti ima. Genialen zaključek: Peterletu bo težko, ker mu je Janša obljubil podporo kot tvorcu osamosvojitve, sedaj pa se je sam zapletel v konflikt z veterani vojne za Slovenijo. In to še enkrat ponovijo. Kaj so že zaključili v prejšnjem prispevku??. No, na koncu pa še malo natresejo o majhni javnomnenjski podpori vlade, koruptivnosti, klienteizmu, itd... Ja, Svet . Ko bo ponovno prišel na oblast, vam bo Rop podaril častni znak svobode Republike Slovenije za svojevrstno manipuliranje. Ampak vseeno verjamem, da si niti tega ne zaslužite.