Slovenija

Spet policijska stavka?

Ljubljana, 24. 05. 2007 18.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Staša Lozar
Komentarji
5

Ker policijski sindikat ni dobil predloga za vnovična pogajanja, namerava v Gotenici sestaviti stavkovna pravila.

Ker policijski sindikat ni dobil predloga za vnovična pogajanja, namerava v Gotenici sestaviti stavkovna pravila.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Skeleton
30. 05. 2007 16.39
O bog odpusti jim saj ne vedo kaj govorijo! Kar dejte ljudi delat z zavoda ko ste tako pameti, mislite da lahko vsak k.... opravlja to delo takoj ko nastopi z delom, pa pustimo mejo. Da postane policist samostojen in neodvisen je treba najmanj 3 leta dela na terenu in usposabljanja z mentorjem. Tolk v vednost vsem pametnjakovičem.
butthead@email.si
25. 05. 2007 15.54
jethro, konkreten dogodek'apa veš zakaj?ker včasih je tak zakon da se prej dokler se kaj ne zgodi,ne more ukrepati... včasih se preveč govori le zakaj oni to rabijo,...hja ko te pa napadejo s sekiro oz. vilami?...bi takoj podprl tze zadeve.v teh časih pa sploh,...ko se ljudje streljajo in razstreljujejo...
Jethro
25. 05. 2007 11.07
Višje plače...zakaj že??? Ker delajo kao vse petke in svetke? A gostinci ne? Pa še na nogah so, ne v vozilih! Ker je delo nevarno? .... a nosimo Slovenci orožje pri sebi kot v Ameriki? Hm.....Ko jih pa na pomoč pokličeš, rečejo, da rabijo konkreten dogodek za ukrepanje...mah, ni besed za tako ravnanje sindikalistov! Ne rečem, da ne privoščim višjih plač, vsi jih potrebujemo!!! Samo prvo je potrebno dokazovanje, da si jih resnično zaslužijo! LP
tomi.passion@gmail.com
25. 05. 2007 07.31
Knjižice v roke pa na njihova mesta postaviti brezposelne iz zavoda. Ponavadi protestirajo samo partijsko motivirani sindikalisti in priviligirani policisti. Skratka konunisti s polnimi riti. Če pa pogledamo kdo vse hoče protestirat je pa jasno, da je vse to politično motivirano. Policisti, predvsem upokojeni, ki so vedno udeleženci Foruma 21, sodniki, ki jih je nastavil in imenoval Milan Kučan in šolstvo Štrukel, ki je Kučanov zet. A ni zanimivo? Povsod se pojavi ime Milana Kučana. Naklučje? Poleg tega je pa znimivo, da sindikati pod nobeno vlado niso toliko stavkali kot pod to. Kljub temu, da so danes plače višje kot pred npr. 4 leti in da je ta vlada prva, ki ponuja npr. policistom 20 in ne 19 plačilni razred. Ampak oni bi vseeno stavkali. To samo kaže, da so pri nas sindikati zgolj in samo politični podaljšek komunistov, ki so mastno plačani. Ko bodo sindikalisti delali brezplačno in ne za 3000 evrov mesečno, potem jim bom vrjel. Lahko je s 3000 evri na mesec govoriti o delavskih pravicah in prirejati sponzorirane proteste.
aligatorcek
24. 05. 2007 21.22
In kaj potem če bodo stavkali. Zaradi mene lahko stavkajo 24 ur/dan celo leto.