Slovenija
Oglas

Si upaš stopiti izven okvirjev? Odkrij svet priložnosti na sejmu MOS!

Ljubljana, 16. 09. 2024 00.15 | Posodobljeno pred dvema dnevoma

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Med 18. in 22. septembrom 2024 vas Celjski sejem vabi na 56. MOS, kjer vas čakajo inovacije, poslovne priložnosti in navdihujoči dogodki. Pridružite se nam!

Celjski sejem d.d.

Celjski sejem bo med 18. in 22. septembrom 2024 ponovno gostil MOS, največji poslovno-sejemski dogodek v Sloveniji, ki privablja obiskovalce iz vseh koncev države in širše regije. MOS, ki letos praznuje že 56. izvedbo, bo potekal pod sloganom Skočite iz okvirjev in bo ponujal širok spekter priložnosti za podjetnike, inovatorje in vse, ki želijo raziskati najnovejše trende v različnih panogah.

Na MOS-u boste lahko odkrivali inovacije in spoznali najnovejše tehnološke rešitve, trajnostne energetske sisteme in vrhunske izdelke za dom in prosti čas. Z več kot 650 razstavljavci in več kot 1.100 blagovnimi znamkami boste zagotovo našli nekaj, kar vas bo navdušilo.

Celjski sejem d.d.

MOS je razdeljen na pet glavnih segmentov, ki pokrivajo različna področja: MOS DOM, MOS TURIZEM, MOS TEHNIKA IN DIGITALIZACIJA, MOS B2B ter MOS PLUS. Vsak segment ponuja edinstvene vsebine – od naprednih digitalnih rešitev, trajnostnih energetskih sistemov do inovativnih storitev za zdrav življenjski slog in prosti čas.

MOS Business Days bodo osrednji dogodek za podjetnike in iskalce novih priložnosti, saj bodo potekala številna predavanja in delavnice, kjer bodo strokovnjaki predstavili najnovejše trende na področju digitalizacije, e-trgovine in trajnostnega razvoja. Ker je število mest omejeno, se prijavite čim prej in si zagotovite svoje mesto na dogodku, ki lahko močno vpliva na vašo poslovno rast.

Celjski sejem d.d.

Za obiskovalce je na voljo tudi posebna ponudba vstopnic v predprodaji – ob nakupu ene vstopnice prejmete drugo brezplačno! Priložnost, da se sejma udeležite z družinskim članom, prijateljem ali poslovnim partnerjem, ne smete zamuditi. Zagotovite si svoje na shop.ce-sejem.si!

Celjski sejem d.d.

MOS ni namenjen le poslovnežem, ampak ponuja doživetje za vso družino. Otroci bodo lahko uživali v zabavnih animacijah v Baby Center galeriji, medtem ko bodo starši raziskovali raznovrstno sejemsko ponudbo. Ne glede na to, ali iščete poslovne stike, inovacije ali zabavo za družino – MOS 2024 ponuja nekaj za vsakogar!


Naročnik oglasne vsebine je Celjski sejem d.d.