Slovenija

Razrešili umor Slovenca?

Beograd, 08. 08. 2006 15.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Š.Z./STA
Komentarji
1

Srbska policija je pridržala štiri osumljene za umor tovornjakarja Darka Koširja. Osumljene so tudi tri mlade ženske.

Za umorom Slovenca Darka Koširja naj bi stali štirje mladi ljudje.
Za umorom Slovenca Darka Koširja naj bi stali štirje mladi ljudje. FOTO: POP TV
Srbska policija je truplo Darka Koširja našla okoli 3. ure zjutraj v tovornjaku, ki je bil ustavljen izven cestišča. Motor tovornjaka je bil še vedno prižgan, ko ga je policija našla.

Beograjska policija je razrešila primer umora slovenskega državljana Darka Koširja, ki se je zgodil 18. maja lani na avtocesti Beograd-Šid, je sporočilo notranje ministrstvo Srbije. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja umora so pridržali 17-letno D. O. iz Beograda in trojico njenih domnevnih pomagačev. 19-letni Milan M. in 20-letna Jelena O. iz Beograda ter 27-letna Mirjana A. iz Dobanovca so v policijskem pridržanju zaradi suma sodelovanja pri umoru.

Policija naj bi v hiši Mirjane A. našla in zaplenila pištoli. Z eno od zaseženih strelnih orožij je bil storjen umor, trdi policija. Dva osumljena sta že stopila pred preiskovalnega sodnika, dva pa naj bi sodnik zaslišal jutri.

Policija predvideva, da je 17-letnica v Koširjevo kabino vstopila pod pretvezo, da je prostitutka. Kasneje naj bi ga prav ta ustrelila. Sicer naj bi četverica Koširja želela oropati.

Spomnimo:

Darko Košir je bil ubit s tako imenovano damsko pištolo, kalibra 6,35 mm.

V tovornjaku nedaleč od srbske prestolnice Bograd, natančneje blizu Dobanovca, ki ga je z avtoceste zaneslo na travnato površino, so 18. maja lani našli mrtvega 44-letnega Darka Koširja iz Ljubljane, ustreljenega v desni predel prsi.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

dani039
21. 05. 2009 14.08
Policija ne zapleni ampak zaseže.