Slovenija

Razkol v NSi

Ljubljana, 24. 03. 2008 17.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Razkola med člani Bajukove stranke vodstvo ne more več prikriti. Vzrok naj bi bili sumljivi posli vodstva Palome.


KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Tonček Balonček
25. 03. 2008 15.50
Ne vem, zakaj sploh obstaja ta NSi, ali kot podružnica SDS-ja mogoče, saj se predsednika v vsem strinjata, enako velja za Bajukove fene, saj v vsem podpirajo Janšo. Če sta POP TV in KANAL A nerelevantna medija, pa seveda to ne velja za blog neke Ane Jud, tam pa so bnovice, skorajda tudi kolumne, modrovanja. Zakaj se prepričani sploh prepričujejo med seboj?
manjakranjc@hotmail.com
25. 03. 2008 12.30
hinko.m, Pa le imam prav, nekaj te je zbodlo, da si kometrial moj post in ne članka. Omenjeno obdobje Neron-a pa je odlično izbrano s katerim lahko tudi vlečete kar razumne paralele, seveda levaki. Oblast za vsako ceno. Sicer pa tudi Neron se je kalil pod filozofom, torej kateri znani je bil že vaš? Ne skrbi, počutim se odično in ne bom se pretegnila :), kot si me opozoril ti. Lp M.K
batom@pinkponk.com
25. 03. 2008 11.20
Važno je, da se ne pises Bajuk. Vse drugo je resljivo... Zakon!!! :-)
hinko.murovec@siol.net
25. 03. 2008 08.51
Manja,07:55, a si že prišla do službenega računalnika ?? Le glej, da se po vikendu ne pretegneš od napora na odgovornem delu. Ti veš kaj me zanima, ko omenjaš reptile, iz katerega jajca Jure si se pa ti izlegla, končno si miselno in ideološko popolnoma zrela za obdobje kakega Nerona , le da bi ti zverem nastavljala vse živo kar ne verjame , da je Bog in Janša nad vsem. LP
izbruh@gmail.com
25. 03. 2008 08.31
Pa kakšna NSi, bistvo je Big Brother!
manjakranjc@hotmail.com
25. 03. 2008 07.55
Jutro, Razkol!? No ja, očitno bodo reptili sedaj z lažnimi izjavami kreirali neko navidezno paniko. Zgodba o Palomi pa še zarleč ni tako pereča, kot prodaja bank in podjtij iz strani mojstra za prevzeme Lahovnika( Laško Union itd) in botra Golobića. Dlje kot ponavljaš laž, bolj resnična se zdi. Bravo reptili! Lp M.K
bnam 2707
25. 03. 2008 07.39
Vsi vemo,kako so prišli današnji bogatuni izuzevši nekaj nih,do bajeslovnega bogastva.Ravno tako tisti v palomi,ki se gredo neke dobrotnike nvzven,dajejo pa denar,ki nikoli ni bil njihov!! Ukinitev protikorupcijske komisije in negiranje računskega sodišča je znak demokratičnosti v RS.Nezaupanje volilne mase v pravni sistem se je še okrepil in ne izgleda,da bi v bližnji prihodnosti bilo drugače.Slovenija je finančno na psu,ker je prezadolžena in nihče mi ne bo prepeval,da temu ni tako.Posledice se bodo pokazale na dolgo in ne na kratko roko.Gospodarska rast je posledica enormnih investicij v gradnjo avtocest in astronomsko dragih stanovanj.Balon se je napihnil in počil.Od slovenske zgodbe o uspehu je ostala le lupina balona.To je realnost.Prepiri znotraj strank so samo odraz stanja v katerega so nas pripeljali tisti,ki bi morali skrbeti za dobrobit in blaginjo države.Med slednje gotovo sodi Bajuk in njegova nova slovenija.Vse skupaj pa ni na 50 let podlage ampak na pičlih štiri.Paloma je itak samo delćek zgodbe,je pa še veliko takih,za katere sploh ne vemo in bodo prišle na dan mnogo kasneje!
Tonček Balonček
24. 03. 2008 21.10
Bog ne daj lustracije! Če bi se zgodilo to, bi ostali brez polovice strankarskih veljakov koalicije in brez tričetrt Zbora za republiko (tam so pač malo starejši). Boj proti medijem pod vplivom kontrarevolucije in ultralevih sil s eseevda permanentno nadaljije, eden od recidivov je npr, prav zgornji članek iz brloga Kanala A. Takih jazbin je še precej, prej ali slej bodo prilezli ven, čeprav se še kar naprej kotijo!
aetherix@email.si
24. 03. 2008 20.26
Kakšen razkol. Kanal A spet po Geobelsovo širi lažno propagando po navodilih političnih botrov s strani Foruma 21 (ber finančnih mogotcev, direktorjev, ki so si pridobili ogromno premoženje). Seveda obvladujejo medije in širijo svojo propagando. Nekateri jim celo nasedajo. Žalostno, ampak tako je....
Variatio delectat
24. 03. 2008 20.08
Slovenija je edina postsocialistična država, ki ni izvedla tako imenovane lustracije. S primerjavo bi to pokazali takole: Razpustimo zapor na Dobu in iz paznikov in drugega osebja ter seveda iz kaznjencev napravimo množico normalnih, poštenih in demokratičnih ljudi. Čez čas bi pač logično ugotovili, analogno kot zdaj ugotavljamo v celotni družbi, da bi se iz njih spet izkristalizirali konjski tatovi in drugi lumpi..... Prav tako je ZK kršila človekove pravice in kljub prebarvanju se sistematično razpršeni kršilci te totalitarne partije ponovno kristalizirajo, žal tudi v izvorno demokratičnih strankah. To je bistvo vse 'znanosti' o slovenski družbi. Kdo bo presekal ta gordijski vozel?
Tonček Balonček
24. 03. 2008 19.38
Tudi se ne spodobi iti razkolnikove za ta naš največji praznik upanja in rešitve!! Ni primerno in zveličavno!!
Tonček Balonček
24. 03. 2008 19.23
Kakšen razkol neki, v tem Svetu spet nekaj fantazirajo! Bolj kot jeta stranka enotna, ne bi mogla biti, končno izhajajo iz katoliškega etosa, gre za zrele in uravnovešene ljudi, če gre kakšna malenkost narobe, pa na pomoč pristopi Čebelar, ki je znan po tem, da stvari umiri in postavi na pravo mesto, združuje takorekoč, kot je vedno, o em je veliko pripovedoval med svojo kampanjo. Mogoče bo Bajuk tudi letos finančni mistirter Evrope leta, saj smo neto plačniki in bi to Evropa nekako morala nagraditi! Sicer je pa to voda na mlin SDS-ja, oni volilcev itak nimajo jemati od drugod ,kot iz SDS-ja in SLS-ja, mogoče kakšnega iz SNS-ja. Problem je, ker Janša ne bo imel s kom sestaviti koalicije, vendar sam pričakujem, da se mu bodo t.im. levi leaderji po volitvah kar sami ponujali v koalicijo in uza stolčke! Jasno je, da je z Bajukom več ali manj konec, imel je skrajno predolgo epizodo, celo ministrski predsednik je bil pol leta! Drobnič in Peterle sta bila pač preveč ponižana, da bi to mirno prenesla in sta Bajuku dala kajlo, ampak tudi onadva sta političćno mrtva, tako kot vsa NSi. Nekaj jih bo verjetno kmalu presedlao k Janši, saj je stranka brez perspektive in se nove s podobnim programom sploh ne splača ustanavlajti, po vzoru Lipe ali ZARES-a!