Slovenija

Predsedniške volitve 2012: bodite z nami!

Ljubljana, 11. 11. 2012 10.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Pripravljamo pestro pokrivanje na dan, ko Slovenija izbira predsednika države. Z nami boste volilni utrip občutili že od 19. ure, ko se vrata volišč zaprejo. Točno ob 19. uri bomo postregli z izidi vzporednih volitev.

Slovenija izbira predsednika države. Volilni molk se bo končal danes ob 19. uri.

Volilni utrip na 24ur.com!

Volilni utrip bo na voljo na 24ur.com in posebni volilni strani volitve.24ur.com. Že ob 19. uri bomo uporabnikom in uporabnicam ponudili prve volilne izide, prav tako mnenja in komentarje strokovnjakov.

Posebna volilna oddaja 24UR že od 18.40!

V volilni oddaji 24UR, ki jo bo vodila Petra Kerčmar, ne spreglejte podrobne analize rezultatov vzporednih volitev, ki jih bomo objavili točno ob 19. uri, ko se bodo po vsej Sloveniji zaprla volišča. Že ob od 18.40 pa bomo V ŽIVO spremljali utrip v volilnih štabih predsedniških kandidatov, prvi objavili njihove odzive in komentarje, dogajanje pokomentirali tudi z gosti v studiu v družbi Darje Zgonc.

V nadaljevanju večera bo ob 21.15 sledila še posebna informativna oddaja Volitve 2012, v kateri bomo spremljali izide volitev in utrip v tiskovnem središču ter v volilnih štabih. Oddajo bo vodila Petra Kerčmar.

Podrobne analize volilnih izidov, natančen vpogled v zakulisje volilnih štabov. Takojšen odziv. Vse to danes od 18.40 v živo na POP TV.