Slovenija

Predlog razjezil sodnike

Ljubljana, 04. 06. 2007 19.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Vera Ladjič
Komentarji
7

Sodniško delo bodo preverjali inšpektorji. Uradniki ministrstva naj bi nadzorovali spise, vpisnike in ostalo dokumentacijo.


SORODNI ČLANKI

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

muvimen
05. 06. 2007 13.38
mali_a - Ko že omenjaš konkretno Norveško se mi zdi, da so Vikingi velik bolj umirjen narod kot mi in da ne delajo toliko pizdarij kot se jih dela v naši državi. Posledično potem tudi ne rabijo toliko sodniške in ostale zalege, ki spada zraven, kot pri nas.
predator21@email.si
05. 06. 2007 13.33
mali_a....ZALAR GOVORI SVINJARIJE!!! CE SE LAHKO SODNIK OB SODBI ODLOCI KAKOR MU PASE IN ZATO NE RABI ODGOVARJAT POTEM NE POTREBUJEMO ZAKONOV!! SODNIK MORA SODITI ZAKONITO V SKLADU Z ZAKONI IN NA PODLAGI ZAKONOV ZAGOVARJATI SVOJE STALISCE OZIROMA ODLOCITEV!! V KOLIKOR ODLOCA V NASPROTJU Z ZAKONI OZIROMA JIH NE UPOSTEVA POTEM ZIVIMO V NEPRAVNI DRZAVI!! BANDA SODNISKA...in ti mali_a neves kaj govoris...HVALA BOGU NOVI VLADI DA BO ZACELA NADZIRAT SVINJARIJE KI JIH POCNE SODISCE S SVOJIMI NESPOSOBNIMI SODNIKI!!
predator21@email.si
05. 06. 2007 13.26
ZADNJI CAS!!! Gospe in gospodje sodniki govorijo o pravni drzavi istocasno pa deljujejo protipravno ko sprejemajo protipravne sodbe!!! SODNIKI SE OBNASAJO KOT BOGOVI!! SODISCE JE NEODVISNO ,KAR PA NE POMENI DA JE NAD ZAKONI!!! Z INSPEKCIJO JIM NIHCE NE BO ODVZEL NEODVISNOST LE PRISILITI JIH JE TREBA DA DELAJO ZAKONITO IN DA SE KORUPCIJA SODNISKE DRHALI VSAJ OMEJI CE SE JE ZE NE DA DOKONCNO IZKORENINITI!!
mali_a
05. 06. 2007 12.43
Ampak ZAKAJ??? Pri nas gre vsak primer večkrat skozi roke istega nivoja sodišč. Zato pa prihaja do takšnih zaostankov. Norveška ima enkrat več prebivalcev kot mi in enkrat manj sodnikov kot Slovenija pa nima nobenih zaostankov. Namesto, da bi naša sodišča odločala hierarhično, se vsak spis lahko vrne nazaj na nižjo inštanco prevečkrat in to potem podaljšuje sojenje in dela zamaške. Vse to pa posledično pripelje do nerazumnih rokov in evropskih odškodninskih zahtevkov. a
karol290@siol.net
05. 06. 2007 12.07
Skrajni čas je že, da se je negdo odločil, da naredi malo kontrole nad našimi sodniki, ki se imajo v državi za male angele. Tako pri delu kot pri plačah, vidimo pa tudi kakšne razsodbe so med nekaterimi sodniki.
nekdo...
04. 06. 2007 20.29
mali_a hvala bogu se bo mogoče celo kaj kam premaknilo na sodiščih seveda
mali_a
04. 06. 2007 20.03
Ta vlada pa res ne ve koga vse bi še nadzirala. Se mi že kr smil.