Slovenija
Oglas

Pravočasen nakup šolskih potrebščin odnaša stres in prinaša nagrade!

Ljubljana, 19. 08. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 24 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Izognite se stresu nakupovanja šolskih potrebščin zadnji trenutek. Izkoristite avgustovske ugodnosti v DZS in sodelujte v nagradni igri z več kot 1000 nagradami!

DZS

Služba, dopust, vsakodnevne obveznosti... kdaj kupiti vse šolske potrebščine? Vsako leto se starši širom Slovenije soočamo z izzivom, kako uskladiti lastne obveznosti in obveznosti svojih otrok. Tako se pogosto zgodi, da šolske potrebščine nakupujemo tik pred začetkom novega šolskega leta, ko so trgovine nabito polne z drugimi zamudniki, police pa večinoma prazne.

S pravočasnim nakupom šolskih potrebščin se izognemo stresu in zagotovimo, da naš otrok res dobi šolske potrebščine, ki si jih želi in ne tistih, ki so ostale na policah. Pri DZS smo zato pripravili posebno ponudbo za nakup šolskih potrebščin že v avgustu. 

Nakupovanje v DZS je še posebej privlačno, saj poleg že omenjenih akcij, vsak, ki do 31. avgusta opravi nakup v vrednosti nad 45 €, prejme kartico "podrgni in zadeni", ki lahko prinese eno od več kot 1000 nagrad!

Za glavno nagrado v sodelovanju s slovenskim gamerjem in streamerjem Žigo Lahom, znanim kot ScorpLZ, pri DZS podarjamo vrhunski igričarski računalnik. Letos je čas, da združite prijetno s koristnim – pravočasno pripravite svoje otroke na novo šolsko leto, se izognete stresu in hkrati sodelujete v privlačni nagradni igri! 

DZS

Akcija velja v vseh poslovalnicah DZS po Sloveniji in v spletni trgovini www.dzs.si


Naročnik oglasne vsebine je DZS.