Slovenija

Pozivi za odstranitev razbitin

Ljubljana, 04. 12. 2007 20.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Poslanka Zalokar Oražmova se zavzema za odstranitev ostankov letalske nesreče na Korziki, v kateri je umrlo 181 Slovencev.


KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Zvone Bašelj
06. 02. 2008 09.35
Tudi jaz sem izgubil polbrata Frelih Frankota v letalski nesreči na Korziki. Rad bi se pridružil ekipi za čiščeje razbitin. Prosim če mi lahko posredujete naslov ali tel. št. kamor bi se prijavil.
theykilledKenny
05. 12. 2007 09.35
Če so bile vsa leta razbitine tam, naj bodo še naprej! adacta
coyoteugly82@gmail.com
05. 12. 2007 08.31
@mike99: ko pa je JJ bil v opoziciji, pa je bil ves pošten in ni spregovoril nit besedice. Da ne nabijaj, ker očitno nimaš pojma kaj beseda opozicija pomeni in kako opozicija deluje. To kar opozicija dela danes JJ in vladi ni nič v primerjavi z tem, kako jim je polena pod noge metal on, ko je bil v opozicji. In tako je tudi prav. Vsi vemo kaj je prav in kaj ne, če pa je kdo tako blesav, da verjame vse na prvo besedo in ne zna pomisliti malo s svojo glavo, pa si je sam kriv in se zaradi takih ni vredno sekirati mike ;)
mike99
04. 12. 2007 22.31
kvisko75, lepo napisano. Opazil sem pri tej nemoralni in skorumpirani opoziciji, da si zelo rada politicne tocke nabira ob tragedijah. Par primerov: prvega ravno gledate o letalski nesreci, drugi primer je brutalen napad juznaskega varnostnika VIP-a na Gorazda pred Globalom, kjer je opozicija v bojne vrste poslala tovarisa Potrca in ZAHEC-ovega matejcka oz. frutka in si SPET nabirala politicne tocke in napadala notranjega ministra brez kakrsnihkoli argumentov, in pa tretji primer ko se je na zelezniskih tirih zgodila smrt in so SPET obtozevali prometnega ministra! Zanima me kaj so pa oni poceli 12 let da niso zrihtali zapornic na nevarnih obmocjih? In se je takih primerov. Skratka ogabne lazi in dvolicnost te opozicije!
mike99
04. 12. 2007 22.19
Pa saj clovek ze ne more verjet kaj vse je pripravljena ta nesposobna (dokazano) opozicija naredit za pridobivanje politicnih tock in takojsno vrnitev na prestol, kjer so greli svoje riti doooolga leta in slabo delali in kradli. Pa kje ima ta kokos moralo da gre ona nalozit tej vladi nekaj, kar bi morali oni-LDS narediti ze zdavnaj!!!???Mislm ej, res neverjetno! In to ni edini primer da ta opozicija s prstom kaze na to vlado pri stvareh, katere bi morali oni ze zdavnaj urediti v 12 letih vladanja, pa so pac nesposobni bili oz. so pometli pod preprogo. Ti ti Cvetka Oranzna, tukej vas bojo pa ljudje precitali in vam ne bo uspela finta in poceni politicna aferica! Volilci dobro vemo kdo je vladal 12 let in kdo bi moral dolocene stvari ze zdavnaj urediti.
kvisko75@email.si
04. 12. 2007 22.18
Tovarišica Cvetka, kar počnete je skrajno nagravžno. Kovati politične točke in zlivati gnojnico po vladi, ki vam ni po volji, še posebej ob dejstnu, da je bila vaša stranka in politična usmeritev na vladi celih 12 let iz take stvari, kot je letalska nesreča na Korziki, je barbarsko početje. Sem za to, da se te stvari uredijo, verjetno boste že čez eno leto imeli priložnost nakazati nekaj miljonov € za to in jih seveda hkrati nekaj pospraviti v žepe, ne pa iz smrti ljudi nabirat politine točke. Pa kompas si kupite.
pionircekMirko
04. 12. 2007 21.42
lementia555 Kolikor se že sliši neumno, ne morem si kaj, da se na koncu tudi sam ne bi bal, da bo res tako, kot napoveduješ :)
Luka Kovi? 1
04. 12. 2007 21.31
Janezki počakajte malo! vaš vodja se bo gotovo strinjal s predlogom Oražnove. Adria, ki je v državni lasti je že izrazila pripravljenost za sodelovanje v akciji pospravljanja ostamkov letala. Slovenija kot predsedujoča EU, pa bo gotovo sodelovala in njen premier bo imel možnost, da se zahvali vaščanom iz vasi pod goro in poudari evropsko usmeritev in, in ... Ne izkorišlajmo nesreče za medsebojno obtoževanje in smešenje nght.
odkimasin
04. 12. 2007 21.07
Pred leti, ko je bila Oražmova na gori, je bila na oblasti pa ni nič naredila. Kakšno licemerstvo. Da jo ni sram.
clementia555@yahoo.com
04. 12. 2007 20.54
Sem prepričana, da se bo čez nekaj tednov ista gospa zacela trditi, da sta Janez Jansa in njegova vlada kriva za strmoglavljenje letala na Korziki. Kmalu zatem bomo prebirali na tem forumu, da je za vse kriv skof Rozman in klerofasizem. To bo verjetno prislo od Prvo Borca. Ko bo bila ta prva faza koncana se bo pojavil matejcek rojcek z idejo, da ni Jansa kriv za nesreco, temvec Bajukova vlada. Skratka... :-))
speed.dino@gmail.com
04. 12. 2007 20.46
komaj zdaj se nekdo spomni da bi bilo v redu če bi odstranili te ostanke... če lds ni mogel v 10 letih vladanja odstranit tega bi zdaj moral sds?!?!