Slovenija

Ponudbe za mize na pošti

Ljubljana, 12. 06. 2006 17.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ministrstvo za zdravje je poslalo povabila k oddaji ponudb za operacijske mize in predstavilo pogajalsko komisijo.

Povabila ministrstva za zdravje k oddaji ponudb za operacijske mize so že na pošti
Povabila ministrstva za zdravje k oddaji ponudb za operacijske mize so že na pošti FOTO: POP TV

Ministrstvo za zdravje je poslalo povabila k oddaji ponudb za 18 operacijskih miz in objavilo imena članov šestčlanske pogajalske komisije v spremenjeni sestavi, ki bo vodila postopek pogajanj za nakup. Povabljeni ponudniki bodo lahko razpisno dokumentacijo dvignili na ministrstvu za zdravje, so sporočili z ministrstva za zdravje.

Postopek s pogajanji brez predhodne objave bo komisija vodila s ciljem čim hitrejšega izbora najugodnejšega ponudnika in čim hitrejšega zaključka oddaje javnega naročila. Podrobnosti iz razpisa bo lahko ministrstvo - skladno z zakonom - objavilo, ko bo potekel rok za dvig razpisne dokumentacije, to je v sredo, je še zapisali na ministrstvu.

Komisijo za pogajanja bo vodil pomočnik direktorja Inštituta za varovanje zdravja Miran Strah, namestnik predsednika komisije bo Jurij Klepec, sicer pravnik v kabinetu ministra za zdravje, v komisiji pa bodo še odvetnik Danilo Gril, predsednik prejšnje razpisne komisije Tadej Štular, kot predstavnika stroke pa profesor Eldar Gadžijev iz Splošne bolnišnice Maribor ter višja medicinska sestra Marija Trošt.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.