Slovenija

Policisti po tekočem traku

Ljubljana, 13. 03. 2007 18.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Jana Kobal Ocvirk
Komentarji
4

Zaradi varovanja Schengenske meje Slovenija pospešeno iz vzgojiteljic, mehanikov, uradnikov izobražuje policiste.

Zaradi varovanja Schengenske meje Slovenija pospešeno iz vzgojiteljic, mehanikov, uradnikov izobražuje policiste.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

matt.d.blatnik@gmail.com
15. 03. 2007 00.42
Ravno o tem sem govoril ze v svoji diplomski nalogi. Pri nas je vsak butec lahko policist in vsak policist je butec (slednjega priredja v diplomski seveda nisem napisal). Zato se ni treba zgrazat, ce policist parkira na mestu za invalide... sej ne more vsega vedet, kaj lahko in kaj ne... za policiste je pac dovolj do stojijo kot petelini na svojem kupu gnoja.
trupl0@gmail.com
14. 03. 2007 23.30
blebetanje u prazno...Po 5 letni pogodbi ti le te več ne podaljšajo...Prekvalifikacija ni možna....Nimaš nobenih pooblastil kar se tiče normalnega policijskega dela...Tako imenovani "Schnelkurs" traja 6 mesecev....Psiho in fizični testi so zahtevni...Potem pridejo tukaj zdravniški pregledi...obisk na domu...poizvedovanje pri sosedih itn. itn. Poklic je takorekoč poklic carinika...Taki policisti vas ne bodo nikoli ustavili na cesti oz. vas legitimirali sredi ulice. Kar se tiče raznih uradnikov itn. 3/4 folka, da prijavo ker si sam ne najde druge službe in gre potem raje v državno "last"... Nekdo si prizadeva in mu kar uspeva prikazati slovensko policijo v slabi luči. Veliko zadev slišim od raznih call centrov kpt npr.:" Halo policija? Veste mene pa mož brca in me pred otroci pretepa AMPAK prijavila ga pa ne bi!" Sam proti policistom nimam nič....vedno imajo do mene korekten odnos in jaz do njih...Čez omejitve ne vozim, kar se kriminala tiče je bilo pa najhuje to, da sem šel čez prehod za pešce ob rdeči luči..... Pustite policijo na miru pa se raje posvečajte temu kdaj bo Drnovšek razkril zaroto...Saj so mu vlomili v prostore njegovega društva.....To se pa RES NIKOLI ne zgodi nikomur...
grega83@mail386.com
14. 03. 2007 14.45
ko pa bo hrvaška v evropski uniji, kam pa bodo šli pol te začasni policisti. Na Kosovo :)
zurbrigen
14. 03. 2007 12.51
Čak mal, pol lahko največji narko diler ki ima 5 stopnjo in ni bil kaznovan (ali je od zadnje obsodbe minilo 5 let -takrat se kazen izbriše- in je čist) naredi tale šnel kurs in rata policist ?? Ojoj. Mislm da je čas za Novo Zelandijo.