Slovenija

Drnovšek opozarja

Ljubljana, 28. 01. 2007 20.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Alenka Mirt Iskra
Komentarji
2

Predsednik države Janez Drnovšek je opozoril na velike klimatske spremembe, ki s pospešeno hitrostjo uničujejo naš planet. Za oddajo 24UR je sicer spregovoril tudi o dogajanju v LDS in o zapletih pri imenovanju Mitje Gasparija.


KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

balon200
29. 01. 2007 10.59
Drnovšek je dober predsednik. Malo neobičajen sicer, ampak dober. Človeštvo bi se imelo veliko bolje, če bi Amerika na mesto Busha imeli Drnovška oz. da bi kar v večih državah imeli za predsednika Drnovška. Pri nas se ga premalo ceni (tipično za ta fovšljiv in ciničen prostor). Človek enostavno presega slovensko lokalno močvaro iz katere večina sploh ne vidi. Enostavno je 'svetski' človek. On je veliki sin tega naroda, samo da ta narod to še ne ve. Upam, da mu kdaj v zahvalo postavi spomenik, ko se to zave.
bojan1@mail386.com
28. 01. 2007 22.49
No gospod predsednik z moje strani vse čestitke za tako lep govor, in skeb za planet, civilizacijo..., vsa čast Vam! Zdej pa kaj narediti da vas sliši ves svet -vodilni in skupaj stopiti v boj za zaščito zemlje in na ta način pomagamo tudi sami sebi...