Slovenija
Oglas

Po spektakularnem koncertu Dire Straits bodo festival zaključili Esteriore Brothers

Ljubljana, 07. 08. 2024 09.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Sinergija njihovega nastopa in ambienta impresivnega istrskega antičnega kamnoloma Cave Romane je ustvarila nepozabno noč.

Dire Straits
Dire Straits FOTO: Arhiv ponudnika

Koncert Dire Straits Legacy in njihove strastne izvedbe so 2. avgusta napolnili Cave Romane. Skupina je zvenela mlado in uigrano, več kot 2000 pravih oboževalcev pa je prišlo v Istro iz različnih delov regije, da bi jih slišali in peli skupaj vse njihove pesmi. Hiti "Brothers in Arms" in "Money for Nothing" so povzročili popolno evforijo v kamnolomu, vsi so peli v en glas, naravna prizorišče pa je temu absolutno fantastičnemu dogodku dalo poseben pomen. Z združevanjem naravne akustike z glasbenimi izvedbami ter močnih vizualnih komponent na antičnih stenah so Dire Straits Legacy pripravili pravi spektakel. Občinstvo je poleg glasbe uživalo tudi v videospotih in posnetkih skupine skozi različne faze njihove glasbene poti.

Za mnoge obiskovalce je bil koncert Dire Straits Legacy pravo odkritje

Dire Straits Legacy uspešno nadaljujejo ohranjati in prenašati glasbeno dediščino. Z vsakim novim nastopom uspejo prebuditi stare oboževalce in pridobiti nove. Nastopi, kot je bil ta v Cave Romane, ne samo da ponovno oživljajo kultne hite, temveč potrjujejo neverjetno spretnost in strast vseh članov skupine tudi po toliko letih. Kot Istra še naprej raste kot kulturno središče, se pričakuje, da se bodo podobni dogodki še naprej odvijali v takšnih izjemnih prostorih, kar bo zagotavljalo edinstvene avdio-vizualne doživetje in dodatno poudarjalo lepoto in kulturno dediščino tega čudovitega dela Hrvaške.

Esteriore Brothers
Esteriore Brothers FOTO: Arhiv ponudnika

Sledi zaključni koncert sijajnih in energičnih Esteriore Brothers iz Italije

Esteriore Brothers so sinonim za praznovanje italijanske glasbe in kulture v spletnem svetu, pa tudi zunaj njega. Milijoni sledilcev na družbenih omrežjih, do zadnjega kotička razprodane dvorane v okolici impresivnega Cave Romane – dogodek, ki ne samo obljublja, ampak je ne smete zamuditi. Vstopnice za koncert, ki bo 8. avgusta, so na voljo na eventim.hr ali na prodajnih mestih.

Peto izdanje festivala poteka v organizaciji Event Bricka in soorganizaciji Občine Medulin, Turistične skupnosti Občine Medulin in Turistične skupnosti Istrske županije. Zahvala tudi partnerjem festivala, podjetjem Bina Istra in Arena Hospitality Group, zahvaljujoč katerim so Splošni bolnišnici Pula donirali potrebne naprave v vrednosti 20 tisoč evrov, ter sponzorjem Maraska, Mars eventi, Konoba Boccaporta, Uniline, Roto, Carlsberg, HOK Osiguranje, Jana, Jamnica in Juicy, kot tudi medijskim pokroviteljem Europlakat, Istra24, Radio Istra, Glas Istre, Novi list, Jutarnji list, Regional express, Radio Medulin, IstraIN.hr in VisitPula.hr.


Naročnik oglasne vsebine je Green & More.