Slovenija
Oglas

Perutnina Ptuj poziva: Naj naš uspeh postane tudi vaš!

Ljubljana, 22. 08. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 21 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Novi uspehi znamenitega proizvajalca POLI salam ustvarjajo nove priložnosti za iskalce zaposlitve.

Perutnina Ptuj, vodilno živilsko podjetje v regiji, že desetletja dokazuje, da so odličnost, inovativnost in skrb za zaposlene ključni za dolgoročen in zanesljiv uspeh. Zaradi izjemne rasti in nenehnih investicij zdaj odpirajo vrata novim sodelavcem, ki želijo postati del te uspešne zgodbe.

Perutnina Ptuj

Nenehna rast in investiranje v prihodnost

Perutnino Ptuj poganjata dolgoletna (več kot 119-letna) tradicija in stalna rast, omogočena z natančno načrtovanimi in obsežnimi investicijami. Podjetje je, odkar ga je prevzel MHP, največji evropski perutninar, stopilo na pot ambicioznih investicij v avtomatizacijo, okoljske projekte in optimizacijo proizvodnje. V obdobju od leta 2019 do konca leta 2023 je Perutnina Ptuj vložila kar 160 milijonov evrov v različne projekte, kar je bistveno prispevalo k povečanju produktivnosti in dodane vrednosti. Perutnina Ptuj se tako vztrajno dokazuje kot podjetje, ki vlaga v prihodnost, s čimer zagotavlja zanesljivost in napredek tako za podjetje kot za vse njegove zaposlene.

Zdravo in prijetno delovno okolje je temelj vsega

Predstavljajte si delovno okolje, kjer vas že ob prihodu pričakajo masažni stoli, ki takoj odpravijo napetost in stres. V podjetju Perutnina Ptuj verjamejo, da je zdravje temelj vitalnega vsakdana, tako na delovnem mestu kot izven njega. Zato so razvili širok nabor programov za promocijo zdravja, ki vključujejo Pomoč na dlani, dostop do ugodnejših športnih aktivnosti, subvencionirana letovanja, obiske term in medicinsko programiran aktivni oddih. Vsi zaposleni so tudi kolektivno nezgodno zavarovani, kar dodatno prispeva k njihovi varnosti in miru. Projekt "Workplace Improvement" je eden izmed ključnih pobud Perutnine Ptuj za izboljšanje delovnega okolja. Z njim zagotavljajo, da so delovni prostori ne le funkcionalni, ampak tudi navdihujoči in podporni za vse zaposlene.

Perutnina Ptuj

Odlični pogoji postajajo standard

Nič presenetljivega ni torej, da sta Perutnini Ptuj zadovoljstvo in dobrobit zaposlenih na prvem mestu. V podjetju se namreč dobro zavedajo, da je srce njihovega uspeha v ljudeh, ki sleherni dan prispevajo k njegovi rasti in razvoju. V letu 2024 so za zagotavljanje dobrih delovnih razmerij zvišali plače za skupno deset odstotkov, januarja za pet odstotkov in junija še za dodatnih pet odstotkov. Vsem zaposlenim so izplačali enega najvišjih regresov v panogi, ki je v letu 2024 znašal kar 1.950 evrov. Perutnina Ptuj tako zagotavlja pravične in konkurenčne plače, ki so višje od zakonsko določene minimalne plače, h kateri se prištevajo vsi dodatki.

S pogledom, uprtim v obzorje

Čeprav jih pri ohranjanju kakovosti in prepoznavnega imena navdihuje tudi bogata preteklost, je podjetje odločno uprto v prihodnost. Perutnina Ptuj se zaveda pomembnosti trajnostnega delovanja in nenehno vlaga v okoljske projekte ter obnovljive vire energije. Njihova prizadevanja so bila prepoznana z vrsto nagrad in priznanj, med drugim za najuspešnejše živilsko podjetje v Sloveniji in najboljše živilsko podjetje v kategoriji srednjih in velikih podjetij na natečaju Odlično živilsko podjetje 2024. V celotni regiji dobro poznana blagovna znamka POLI, ki praznuje 50. obletnico, je bila na Slovenskem oglaševalskem festivalu bogato nagrajena in razglašena za blagovno znamko leta 2024.

Perutnina Ptuj

Naj ta uspeh postane tudi vaš

Perutnina Ptuj nenehno išče nove talente, ki bi se pridružili naši rastoči ekipi. Če iščete priložnost za karierni razvoj v podjetju, ki skrbi za svoje zaposlene, vlaga v njihovo dobrobit in nudi konkurenčne delovne pogoje, potem je Perutnina Ptuj prava izbira za vas.

Obiščite našo spletno stran Perutnina Ptuj Kariera ali pišite na  za več informacij o prostih delovnih mestih. Pridružite se podjetju, ki stavi na vaše dobro počutje in rast, ter postanite del naše zgodbe o uspehu!

 

Naročnik oglasne vsebine je Perutnina Ptuj.