Slovenija
Oglas

Pametne rešitve hlajenja za vsak dom in poslovni prostor

Ljubljana, 15. 08. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 27 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

V današnjem hitrem tempu, kjer tehnologija vsak dan spreminja naš način življenja, je Samsung ponovno postavil nove standarde na področju klimatskih naprav. Inovativna tehnologija, kot je linija klimatskih naprav WindFree, prinaša pametne rešitve, ki ustvarjajo popolnoma udoben prostor, prilagojen potrebam vsakega posameznika.

Samsung WindFree™
Samsung WindFree™ FOTO: Arhiv ponudnika

Uživanje v svežem zraku tudi v poletni vročini

Z najnovejšimi rešitvami pametnih klimatskih naprav Samsung WindFree je povsem preprosto uživati v notranjih prostorih tudi kadar se zunanje temperature povzpejo krepko čez 30 stopinj. Medtem ko delate ali se sproščate ob filmu ali družabnih igrah, vam ni treba skrbeti za sobno temperaturo ali neprijeten hladen prepih. Zahvaljujoč inovativnim funkcijam, kot sta filter Tri-Care za vzdrževanje higienskega zraka in hlajenje brez prepiha, napredna struktura pretoka zraka, kjer je svež zrak enakomerno in nežno razpršen skozi tisoče mikroluknjic, linija klimatskih naprav Samsung WindFree ustvarja udobno okolje za večjo koncentracijo in brezskrbno uživanje skupnih trenutkov.

Umetna inteligenca prinaša novo raven udobja

Tehnologija pametnega nadzora prinaša umetno inteligenco v vsak prostor, kot je funkcija AI Auto Comfort, ki analizira pogoje v prostoru in vzorce uporabe naprave ter samodejno prilagodi temperaturo zraka glede na nastavitve uporabnika in zunanje pogoje. Ko zapustite prostor po končani dejavnosti in če senzor za zaznavanje gibanja 20 minut ne zazna nobene dejavnosti, klimatska naprava samodejno preklopi v način WindFree in se vrne v običajni način takoj, ko nekdo ponovno vstopi v prostor. 

Klimatske naprave Samsung prinašajo vrhunsko tehnologijo, ki omogoča hitro in učinkovito hlajenje vsakega kotička vašega prostora. Z dvojnim kompresorjem, ki deluje stabilno pri kateri koli hitrosti, je hlajenje ne le hitro, ampak tudi izjemno zanesljivo. Skrivnost je v zasnovi kompresorja, v katerem se oba cilindra izmenično vrtita, kar zagotavlja stalno in neprekinjeno delovanje, ki znatno poveča učinkovitost sistema. 

Zahvaljujoč tem inovacijam se zrak ohladi celo do 43 % hitreje[1], kar pomeni, da boste želeno temperaturo občutili v veliko krajšem času kot pri klasičnih klimatskih napravah. Poleg tega ta napredni sistem tudi razprši hladen zrak dlje in širše[2], kar zagotavlja enakomerno hlajenje celotnega prostora. Ne glede na to, kje v prostoru se nahajate, ste lahko prepričani, da boste uživali v prijetnem in osvežujočem zraku, idealnem za sprostitev ali produktivno delo. Ta kombinacija hitrosti in učinkovitosti ne le izboljša udobje, ampak tudi skrajša čas delovanja klimatske naprave, kar lahko povzroči znatne prihranke energije. Ta inovativen pristop zagotavlja, da je vsak kotiček vašega doma ali pisarne hitro in enakomerno ohlajen, kar vam zagotavlja vrhunsko udobje vse poletje.

Nizka raven hrupa in odlična povezanost

Za popolnoma inteligentno upravljanje doma je uporabnikom na njihovih pametnih telefonih na voljo tudi aplikacija SmartThings. Za začetek se morajo uporabniki prijaviti v svoj račun Samsung in dodati pametno napravo, v tem primeru eno od klimatskih naprav Samsung WindFree. Ta edinstvena aplikacija uporabnikom omogoča upravljanje naprave tudi, ko so zdoma, in jim na primer omogoča, da ohladijo prostore, preden se vrnejo z dela ali dopusta.

S pomočjo klimatskih naprav Samsung vsak prostor postane oaza udobja in sprostitve. Uživajte v najsodobnejši tehnologiji, ki deluje za vas, zaradi česar bo vaš dom prostor, kjer se lahko popolnoma sprostite in uživate v vsakem trenutku.

[1] Na podlagi internih testov. Preizkušeno na AR12TXCAAWKEU v primerjavi z običajnim Samsung AQ12EASER, merjenje časa, ki je potreben za padec sobne temperature s 33 C na 25 C.

[2] Testirano na modelu AR24TXFCAWKNEU.

 

Naročnik oglasne vsebine je Samsung.