Slovenija

Otoki popolnoma drug svet

Ljubljana, 05. 05. 2010 19.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Nataša Repovž
Komentarji
8

Slovenske turistične agencije se ne bojijo, da bo letošnja sezona v Grčiji slaba. Slovenci namreč raje kot po celini, kjer so trenutno protesti, potujemo po otokih. Nekateri menijo, da se bodo aranžmaji pocenili.

Slovenske turistične agencije se ne bojijo, da bo letošnja sezona v Grčiji slaba. Slovenci namreč raje kot po celini, kjer so trenutno protesti, potujemo po otokih. Nekateri menijo, da se bodo aranžmaji pocenili.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Tonček Balonček
06. 05. 2010 09.51
Da ne bi kdo hodil na Hrvaško, nam kradejo zemljo, Grki pa samo denar!
pijanec22
06. 05. 2010 03.26
Če ne gremo v Grčijo na dopust, bodo prej bankrotirali. To bo dobro za vse: denar bo ostal slovenskim delavcem (drugače ga bodo zagotovo zahteli še več) in ne bodo več noreli in uničevali po ulicah, namesto delali.
0
05. 05. 2010 22.32
vuk je crnogorac....
extradeluxe
05. 05. 2010 22.17
Ježek, kdaj si ti bil nazadnje v Črni gori? leta 1960? ;-)
nefretete
05. 05. 2010 21.39
Tonček Balonček Tonček, pa kje si videl Črnogorca v akciji? Še za statiste jih ne dobiš, ker hočejo plačo kaskaderja, če se mora premaknit za 20 cm. Ha, ha... morje je pa lepo.MORJE!
proofreader
05. 05. 2010 20.59
Letos naj nas Grki častijo, ker jim rešujemo državo.
Tonček Balonček
05. 05. 2010 20.40
Črnogorci sploh ne vedo, da imajo morje, smešni so, živijo ob mMediteranu, obnašajo s epa kot kakšni Vojvodinci! Tams ploh nimaš občutka, da si gost na sredozemski obali! Ti tipi še rib ne lovijo,. s ene potapljajo, kr neki. Da ne omenjam smeti, ekologioje itd., to sploh ni morje! Pa saj sem bil tam že velikokrat, v hribih sicer večkrat, ampak tudi tam oni ne živijo z gorami, kot bi prišel v Bohinj pred 300 leti, nekaj pasejo,gonijo ovce, o alpinizmu ali turnem smučanju nimajo pojma! Po Pivi in Tari jim gumenjake vodijo neke slovenske in enmške ter italjanske firme, sami so očitno zadovoljni z drobižem! Zakaj tam ne ustanavljamo vodniških šol in ne organiziramo izobraževanj, to je "ogromna niša! Ampak ne, mi imamo šole v Manangu, na Madagaskarju, v Malaviju in še kje, Črna gora je predale, v bistvu pa par ur vožnje s trajektom iz Brindisija alči Otranta, tam pa nekajdesetmilionki rezervoar turistov! V čem, je problem, morajo resnično vso smetano požreti Nemci in Avstrijci, celo Švicarji tam ge "glumijo"! Če bomo delai tako in s enamesto z biznisom ter posli ukvarjali s Kresalovimi, arbitražami, bulmastifi in problemi istospolnih posvojitev, namesto z ustvarjanjem denarja ter dela, ne bomo nikoli prišli dlje, kot da nam bodo jemali po parsto mio EUR za "pomoč" nerazvitim Špancem, Grkom itd. Tam imajo te "afere" za hobi in folkloro, pri nas je pa to primarna tema! V tem mje velik problem, nas zanima, od kod Zidarju denar, ne pa kje in po koliko bo zidal v npr. Črni gori, Libiji ali, konec koncev, pri nas! Tako ne bo nobenih poslov, lahko samo čakamo na junijski evharistični kongres v Celju! Potem pa na ulice, da iztrebimo to komunistično sodrgo in zaživimo svobodno, tako kot je opisano v Svetih knjigah in Novi reviji!!! Od česa in iz česa, lepo vas prosim? Od Vatikana mogoče?
Jezek_MF_029
05. 05. 2010 19.48
Črna gora je zakon in poceni, razen Budve ... najmanj 3x cenejša kot hrvatija in grčija ...