Slovenija
Oglas

Odkrijte novo dimenzijo vadbe!

Ljubljana, 23. 10. 2024 09.05 | Posodobljeno pred 2 urama

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Zaslužite si najboljšo različico sebe v le 20 minutah, dvakrat tedensko!

Jesen je pravi čas za nov začetek, in zdaj je trenutek, da zares poskrbite za svoje telo. S krajšimi dnevi in hladnejšimi temperaturami je idealen čas, da se pridružite vadbi v notranjem prostoru. Z osebnim trenerjem boste znatno optimizirali svoje vadbene rutine ter dosegli cilje, ki ste si jih vedno želeli.

Xbody Fras

Zakaj Xbody? 

Naša inovativna Xbody vadba (kombinacija klasične vadbe z osebnim trenerjem s pomočjo elektro mišične stimulacije) traja le 20 minut, dvakrat na teden.

Pridružite se revoluciji Xbody! V samo 20 minutah, dvakrat na teden, boste dosegli rezultate, ki so primerljivi z vsakodnevno vadbo v fitnesu. Ta edinstvena metoda, ki temelji na elektro mišični stimulaciji, deluje na globoke mišice, ki jih običajno ignoriramo. Aktivirali boste vse ključne mišične skupine, hkrati pa zmanjšali tveganje za poškodbe.

Xbody vadba kljub električnim impulzom predstavlja naravno pot, ki okrepi celotni mišični sistem telesa, tudi globoke mišice, ki jih z običajnim treningom težko dosežemo. Nastavitev elektrod direktno na kožo nad mišico omogoča, da dosežemo selektivno stopnjevanje zunanjih električnih dražljajev, medtem pa pod nadzorom osebnega trenerja izvajate povsem naravne gibe.

Prednosti programa Xbody vključujejo:

- Učinkovitost: Ekspresna vadba aktivira vse ključne mišične skupine in celo globoke mišice, ki jih običajni treningi pogosto spregledajo. Elektro mišična stimulacija ne le da pospeši proces hujšanja, ampak tudi povečuje mišično maso, kar vodi v daljšanje rezultatov.

Prihranek časa: S samo 20 minutami vadbe dvakrat na teden boste hitro in kakovostno skrbeli za svoje zdravje. Ni več izgovorov o premalo časa; zdaj lahko kombinirate svoje obveznosti s telesno aktivnostjo.

Individualiziran pristop: Z našimi usposobljenimi osebni trenerji se boste osredotočili na svoje želje in cilje. Z nadzorovanjem in prilagajanjem vaj vam bomo pomagali doseči vaš cilj v najkrajšem času.

Xbody Fras

Kako obdržati motivacijo?**

1. Izberite prijetno aktivnost: Uživanje v vadbi je ključno. Izberite program, ki vas veseli!

2. Vadite skupaj: Povabite partnerja ali prijatelja, da skupaj preživite čas in se medsebojno motivirate.

3. Kratki intenzivni treningi: Namesto dolgotrajnih kardio sej so kratki, a intenzivni treningi način, da se uspeh hitro doseže.

Xbody vadba ponuja še več. Vadba je razdeljena na dva dela: prvi se osredotoča na moč, medtem ko v drugem delu delujete na vzdržljivosti. Na tak način boste postopoma izboljšali svoje splošno telesno stanje brez tveganja poškodb. Vse to, strokovno vodeno, omogoča, da se osredotočite na delovanje mišic in napredek.

Starajte se z vrhunsko aktivnostjo! 

Redna telesna aktivnost ne prinaša le estetskih sprememb. Povečuje vašo energijo, izboljšuje spanec, krepi vaš imunski sistem in zmanjšuje stres. V današnjem hitrem svetu je pomembno, da si vzamemo trenutek zase in poskrbimo za svojo vitalnost.

Xbody Fras

Dajte si priložnost, da ponovno zasijete! 

Zaposleni starši, poslovni ljudje in vsi, ki vsakodnevno usklajujete vse svoje obveznosti med delom in prostim časom, imate sedaj priložnost, da izredno učinkovito poskrbite za svoje telo.

Odkrijte moč Xbody!

Vanja Goljar, vodja studia, je preobrazila svoje življenje in zdaj nudi podporo tistim, ki ji želijo slediti. Vanja je dokaz tudi ženska v obdobju menopavze lahko doseže neverjetne rezultate v letu in pol je izgubila kar 57 kg! Njena ekipa mladi, izobraženi  in motivirani trenerji vam bodo pomagali, da boste tudi sami v naslednje poletje zakorakali bistveno bolj samozavestni in predvsem ZDRAVI!

Xbody Fras

Pozitivne koristi, ki jih prinaša vadba Xbody, segajo od hitrejšega okrevanja po operacijah in odpravljanja bolečin v hrbtenici do učinkovitega hujšanja. 

Posebna ponudba za bralce 24ur.com in zadovoljna.si: Ob nakupu paketa 10 obiskov do 30. 11. 2023 nudimo akcijsko ceno: 300 EUR za posameznika in 450 EUR za pare! 

Vadba poteka v našem novem studiu na Rakuševi 24 v Ljubljani, od ponedeljka do petka, od 6:00 do 21:00. 

Da se boste res spoznali z vadbo, lahko prvi obisk vadbe Xbody izkoristite popolnoma brezplačno in brez obveznosti

Ne odlašajte! Stopite na pot do vaše sanjske postave in izboljšanega zdravja še danes!

Za dodatne informacije nas kontaktirajte

Vanja Goljar
IG: Xbody Vanchy
040 88 59 88
info@xbodyslo.si

 

Naročnik oglasne vsebine je Xbody Fras d.o.o.

  • ULTRA 1
  • ULTRA 2
  • ULTRA 3
  • ULTRA 4
  • ULTRA 5
  • ULTRA 6
  • ULTRA 7
  • ULTRA 8