Slovenija
Oglas

"Nikoli ne zapravljaš časa ali energije, če nekaj počneš z ljubeznijo"

Ljubljana, 22. 07. 2024 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

"Talent je samo 10 odstotkov, vse ostalo pa je trdo delo, ljubezen, predanost, želja in strast".

Ana Klašnja
Ana Klašnja FOTO: Arhiv ponudnika

Čeprav njen stil življenja terja veliko žrtvovanja in odrekanja, se mu balerina Ana Klašnja z vsem srcem predaja že vrsto let kot priznana solistka baletnega ansambla SNG Opera in balet Ljubljana. Je tudi žirantka priljubljenega šova Slovenija ima talent, veliko motivacije pri vsakodnevnih izzivih pa ji gotovo daje osemletni sin Jaša.

Ana Klašnja
Ana Klašnja FOTO: Arhiv ponudnika

Balet je umetnost, a, predstavljamo si, tudi garanje. Nas lahko popeljete v gledalcem manj vidne ali prezrte izzive?

Balet je na prvem mestu umetnost, je pa tudi profesionalen šport in prinaša s sabo veliko garanja. Gledalci običajno vidijo na odru, kako je vse videti lahkotno, bleščeče in čudovito, ne vidijo pa tega, kar se dogaja v baletni dvorani – žuljev, znoja, solz in odrekanja. To ni služba, kjer bi lahko zaloputnil vrata za sabo in doma pozabil nanjo.

Kako visok prag bolečine mora imeti balerina?

Samo dejstvo, da balerine stojimo na konicah prstov, je boleče, že če samo pomisliš na to. Velikokrat pride tudi do krvavih žuljev, do modrih nohtov, včasih tudi odpadejo. A želja po tem, da smo vsak dan boljše, nas žene naprej, kar je verjetno prisotno v vsakem profesionalnem športu. 

Kako ne glede na vse izzive in viharje dneva poskrbite za sijoč videz?

Imam zelo veliko predstav, televizijskih snemanj in profesionalnih fotografiranj. Zato se mi zdi zares pomembno, kako negujem svojo kožo, katere izdelke uporabljam in da ji privoščim samo najboljše sestavine.

Ana Klašnja
Ana Klašnja FOTO: Arhiv ponudnika

Izredno rada uporabljam Lux-Factorjevo odlično kremo za obraz 4D Hyaluron, ki je tudi popolna podlaga za ličila, zvečer pa si rada nanesem 4D Caviar kremo, ki jo moja koža zares obožuje. 

Poleg tega vsak dan redno uporabljam serum za rast trepalnic Eyelash, ki tudi spada v izbor moje najljubše kozmetike Lux-Factor. S svojimi negovalnimi in izredno kakovostnimi sestavinami ter dodatkom vitamina C v že treh do šestih tednih popolnoma regenerira moje trepalnice.

Bi tudi vi želeli preizkusiti Anino najljubšo kozmetiko Lux-Factor? | Samo do konca meseca lahko vse izdelke Lux-Factor naročite s kar 17-odstotnim popustom s kodo: POLETJE17 - izdelke najdete na spletni strani www.luxfactor.com ali jih naročite po telefonu: 01 777 41 07. Lux-Factor ima v svoji zbirki kar 9 različnih izdelkov, ki jih balerina Ana Klašnja redno uporablja in je z njimi izjemno zadovoljna.

Ana Klašnja

V katerih aspektih vas je materinstvo pregnetlo, preoblikovalo?

Kar v vseh pogledih, predvsem pa v tem, da sem se začela zavedati, kaj so moji starši vložili in naredili zame. Ne moreš razumeti, dokler sam nisi starš, kako te je za nekoga drugega bolj strah kot zase. Mi je pa poleg strahu in nepopisne ljubezni materinstvo dalo tudi veliko veselja, sreče in zadovoljstva.

Kot žirantka priljubljenega šova Slovenija ima talent ste spoznali mnogo posameznikov s številnimi talenti. Kaj loči nekoga, ki zablesti, od zgolj povprečne izvedbe?

Predvsem spoštujem in cenim vsakega, ki zbere pogum in naredi nekaj na poti do uresničitve svojih sanj. Sem zagovornica tega, da je talent samo 10 odstotkov, vse drugo pa je trdo delo, ljubezen, predanost, želja in strast. Nikoli ne zapravljaš časa ali energije, če nekaj počneš z ljubeznijo.


Naročnik oglasne vsebine je Combokin.

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA