Slovenija

Na štajerski avtocesti zagorelo tovorno vozilo, cesta zaprta

Ljubljana, 20. 09. 2024 12.35 | Posodobljeno pred 11 minutami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, M.S.
Komentarji
1

Štajerska avtocesta je zaradi gorečega tovornega vozila zaprta med Blagovico in Lukovico proti Ljubljani. Obvoz je urejen po vzporedni regionalni cesti.

Zaradi gorečega vozila je trenutno močno oviran promet med Blagovico in Lukovico v smeri Ljubljane, nastal je večkilometrski zastoj. Zakaj je vozilo zagorelo, še ni znano, po podatkih Policije pa trenutno ni informacij o morebitnih poškodovanih. 

V smeri proti Celju, med Lukovico in Blagovico, medtem zaradi prometne nesreče promet poteka po skrajno desnem pasu, nastal je zastoj. Policija voznikom svetuje, naj bodo previdni in spremljajo razmere na cesti. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zastoji so na primorski avtocesti med razcepom Kozarje in Brezovico proti Kopru, na štajerski avtocesti med Slovenskimi Konjicami in Dramljami proti Ljubljani, kjer zaradi varnosti občasno zapirajo predor Golo Rebro proti Celju.

O zastojih poročajo še s primorske hitre ceste pred Bertoki proti Ljubljani, ceste Trebnje–Mokronog pri Mirni zaradi delovne zapore in s ceste Šmarje–Koper.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

wsharky
20. 09. 2024 12.52
+1
groza, na drugi strani pa nesreča, ko so gledali kako kamion gori