Slovenija
Oglas

Na plaži se letos razvajajte s celo knjižnico vsebin!

Ljubljana, 05. 07. 2024 00.15 | Posodobljeno pred dvema dnevoma

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Poletni dopusti so pred vrati in verjamemo, da mnoge med vami pesti težko vprašanje: S katero knjigo naj se na morju razvajam letos?

Beletrina

Odgovor je pravzaprav preprost: Sklenite naročnino na multimedijski platformi Beletrina Digital in se na plaži se razvajajte s celo knjižnico e-knjig ter zvočnih knjig, v poletnih večerih pa si ob zvoku čričkov na platformi oglejte še enega izmed vrhunskih filmov, prisluhnite podkastu ali se predajte kakovostnim člankom.

Beletrina Digital v številkah ali zakaj jo nujno potrebujete na dopustu? 

Na edinstveni platformi je na voljo največja zbirka 6.000 kakovostnih elektronskih in zvočnih knjig v slovenskem, angleškem in hrvaškem jeziku na slovenskem trgu, širok nabor 500 festivalskih ter drugih domačih in tujih vrhunskih filmov, dokumentarcev ter odmevnih serij s slovenskimi podnapisi, vznemirljivi tedenski podkasti Ksenije BenedettiToneta KregarjaValentine PlaskanMarjane Grčman in drugih ustvarjalcev, oddaje in novinarski prispevki odličnih avtorjev.

Beletrina

Izkoristite kodo za brezplačni preizkus

Na kratko – Beletrina Digital je del obvezne prtljage vsakega poletnega dopustnika, ki se ob morju rad predaja vrhunskim, skrbno izbranim vsebinam. Takšnim, ki sežejo onkraj površja. Če ste se v zapisu prepoznali, vas vabimo, da izkoristite kodo VSEBINE48 na spletni strani beletrinadigital.si in 48 ur uživate v brezplačnem preizkusu edinstvene plaforme.


Naročnik oglasne vsebine je Beletrina.