Slovenija

Miss Slovenije 2004 pred vrati

Ljubljana, 26. 08. 2004 00.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V nedeljo, 12. septembra, bomo dobili miss Slovenije 2004. Javnost bo imela glavno besedo pri izboru.

Katera izmed njih bo izbrana za najlepšo?
Katera izmed njih bo izbrana za najlepšo? FOTO: POP TV

Tudi letos se za naslov najlepše Slovenke poteguje 12 deklet. Njihovo lepoto pa letos ne bo ocenjevala le žirija, pač pa tudi javnost. Ta bo imela odločilni glas pri izboru Miss Slovenije 2004 in obeh spremljevalk. Že od 30. avgusta dalje bo mogoče za finalistke glasovati s SMS-i, na dan izbora pa še telefonsko. Zmagovalko bo določil seštevek točk javnosti in žirije. Pri tem bodo glasovi, prejeti po SMS prispevali 21 odstotkov, televoting 30 odstotkov in točke žirije 49 odstotkov.

Neposredni prenos izbora Miss Slovenije 2004 si boste lahko ogledali tudi na Pop TV, 12. septembra ob 20. uri.

Vsaka finalistka bo v vsakem glasovanju (SMS, televoting, žirija) prejela točke. Najvišje uvrščena z največ glasovi v posameznem glasovanju bo prejela 12 točk, druga 10, tretja 8, četrta 7, peta 6, šesta 5, sedma 4, osma 3, deveta 2, deseta 1 točko, enajsta in dvanajsta pa 0 točk. Točke se bodo pomnožile s pripadajočim odstotkom posameznega glasovanja: SMS glasovanje - število točk krat 0,21, televoting – število točk krat 0,30 in žirija – število točk krat 0,49. Finalistka bo končno uvrščena glede na seštevek izračunanih točk vseh treh glasovanj!

Glasovanje preko SMS sporočil bo možno od 30. avgusta do vključno 11. septembra.

Televoting bo potekal od 19.00 (uro pred začetkom prireditve) in med prireditvijo z zaključkom po zadnjem izhodu finalistk. Gledalci bodo lahko za svojo kandidatko v navedenem času glasovali prek številke 089 33 + številka kandidatke (01, 02, 03… 12).

Vse finalistke pa se bodo predstavile posamezno in na enak način - s fotografijo, podatki in kratkim predstavitvenim video filmom. Zmagovalka pa se bo udeležila izbora za miss sveta, ki bo 4. decembra na Kitajskem!

Kot vsa leta doslej bodo Miss fotogeničnosti izbirali fotografi, Miss interneta obiskovalci spletne strani Miss Slovenije 2004, Miss Ona pa bralke in bralci Delove priloge Ona.

Kot obljubljajo organizatorji bo prireditev prizorišče vrhunskega spektakla z bleščečo scenografijo, (Anastasia Korsič, KA Studio), pestro koreografijo (Miha Lampič), razgibanim scenarijem (Igor Bratož), številnimi glasbenimi gosti ( Sebastian, Tina G., Leeloojamais, Rebeka Dremelj, Game Over, B.B.T. itd.) in šarmantnim voditeljskim parom – Urško Pirš in Danijem Bavcem. Stilistka Barbara Juvan pa bo poskrbela, da bodo izhodi 12-ih slovenskih lepotic pod sojem žarometov zasijali v vsej veličini, še pristavljajo organizatorji.

Več: Odločilni glas bo imela javnost